Kinek mi volt a legkorábbi terhes tünet még a mensi elmaradása előtt? Tudom ez a sokadik ilyen, de érdekelne.
Szia!
Nekem ami gyanus volt, az az volt, hogy más érzés volt a pisilés a mai napig már érzés, lehet amíg meg nem szülök megmarad. A többi a szokásos volt, mellfájdalom, ingerültség, stb. ami a mensivel jár. De még sem az lett.
6 hkm
Hányás és undor, mindentől a világon. Nagyon hamar jött, nagyon későn múlt.
34 hetes km
Semmi... bár a vérzésem kimaradt, semmi egyéb tünetem nem volt, most kezdődött egy kis derékfájdalom, de egyébként ha nem nőne a hasam, és nem mozogna a gyerek, nem tudnám, hogy terhes vagyok
24 hkm
Semmi tünetem nem volt,az ovoshoz vittem a kisfiamat bárányhimlővel,a doktornéni megjegyezte,hogy nagyok a cicik,nem lesz-e baba,derítsük ki,mert ugye bárányhimlő van nálunk.Egyből gyógyszertárba mentem,csak a ciklusom 26. napján voltam,még 2 napom volt,de vettem tesztet reggelre,amit persze nem álltam meg,és megcsináltam még akkor délután,alvány,de egyételmű pozitív lett.Azóta itt ugál a pocakomban :)
26+2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!