Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szédülés is lehet terhes tünet?

A szédülés is lehet terhes tünet?

Figyelt kérdés
szerdára nem várom,és kb 2 hete nagyon szédülök. volt,hogy meg kellett kapaszkodnom.amugy sosem szoktam szédülni,ezért tünt fel. ez jelenthet babát?
2012. ápr. 2. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Elvileg lehet.

De ha már két hete tart, pedig csak szerdára nem várod, akkor biztos hogy más miatt van.

2012. ápr. 2. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Elsővel egyet értek.
2012. ápr. 2. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
ahogy az első válaszolo is írta lehet tünete a terhességnek de ha már 2 hete tart akkor kizárt hogy attol van
2012. ápr. 2. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én állandóan szédültem és párszor el is ájultam.
2012. ápr. 3. 06:23
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
én a hétre nem várom,de pontosan sose tudom mikor kellenne megjönnie,29-35 napos a ciklusaim.De ma vettem egy energiaitalt és meg kellett kapaszkodnom barátnőmbe úgy megszédűltem
2012. ápr. 3. 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elvileg a szédülés az ovudkor kezdődött. Na, ez így nem terhestünet.

Én is erősen szédültem különben, de kb az 5-6-7 héten. Miután kimaradt a menzesz.

2012. ápr. 3. 08:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg a barátoddal menstruáció alatt, vagy utána együtt voltatok, és volt peteérés, és beágyazódott, akkor nem kizárt.

Nem szentírás a középidős peteérés, én a várt előtti napon voltam együtt a párommal, és teherbe estem.

Amúgy lehet kávézni, és akkor nem esik le hirtelen a vérnyomásod, nekem ezt javasolta a dokim, és bevált.

2012. ápr. 3. 09:24
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi lányok!

nekem 26 naposak a ciklusaim,és az utóbbi idöben szédültem nagyon,ezért tünt fel a dolog... a kisfiamnál is nagyon hamar megéreztem,hogy terhes vagyok. már ebben a mostaniban most nem vagyok olyan nagyon biztos....

2012. ápr. 3. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kis szédülésem, de csak a nemvárt előtti pár napon.
2012. ápr. 3. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!