Terhes vagyok? Semmi tünet.
Késik a menstruációm. Semmi tünetem nincs, nem vagyok rosszul, mellem nem feszül semmi. Ha terhes vagyok, akkor viszont már 3 hónapos terhes lennék. Azt észrevenném nem?
Az még fontos, hogy január óta szinte folyamatosan beteg vagyok, lehet műteni kell a mandulámat is. Valamint nagyon sok stressz ért. Valamint, gombás fertőzésem is volt a nemi szervemen. Szerintetek?
Hát ma vettem be az utolsó szem antibiotikumot. Kb. 4 dobozzal "ettem meg" csak február-márciusban. Meg ugye ott volt még a januári is..
Én is úgy gondolom, hogy ha terhes lennék akkor az már észrevehető lenne. De még a mellem sem nőtt, nem feszül, gyakrabban sem járok pisilni.
A súlyom amúgy mindig ingadozik, 65-70 között vagyok mindig. Attól függ mennyit eszek, pl. hogy itthon voltam többet ettem unaloműzés ként, így most 68-69 vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!