Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes tünetek a nem várt...

Terhes tünetek a nem várt előtt? írnátok, hogy kinél mi volt, ha volt.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 2. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:

szia

igen volt,a nemvárt előtti napokban ,azt éreztem hogy a melleimet mintha cibálnák lefelé, és volt jócskán vizes nyúlós folyásom (bocsi ) nagyon kívántam a szénsavas vizet, és ezért a nemvmárt előtt teszteltem 4 nappal clearblueval nem digitálissal! és halvány pozitív lett, de azért rá 4 napra újra teszteltem egy kazettással és az is pozitív lett,

most a 8 hét 5 napján járok és hányingerem van érzékeny a hasam a mellem ilyesmi !

2012. ápr. 2. 13:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm és gratulálok!
2012. ápr. 2. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem várt előtt 2-3 nappal feszült, fájt a mellem, mintha le akarna szakadni. Mensiszerű görcseim voltak, azt hittem, meg fog jönni. Folyásom, és egyéb tünetem nem volt. Most vagyok 5 hetes és 4 napos, a mellem még jobban fáj, és pár napja mindig olyan gyomorrontásszerű érzésem van, pici hányinger. Már nem görcsölök, csak néha-néha érzek enyhe szurkálásokat. Egyelőre más tünetem nincs. Ja, és a tesztem nem várt előtt 1 nappal már szép pozitív volt.
2012. ápr. 2. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a nem várt előtt 1 héttel borzasztóan érzékenyek voltak a melleim, hason sem tudtam emiatt aludni.
2012. ápr. 2. 15:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babákhoz.
2012. ápr. 2. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
1. válaszoló, nem tudnád feltenni a teszteket???? Kíváncsi lennék rájuk :) Köszi :)
2012. ápr. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!