Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes akkor mik lehetnek a tünetek? És, ha nincsenek mikor veszi az ember észre, hogy állapotos?
Igen, azért az általában nem olyan.
Egy ismerős mondta,hogy neki két hónapig megjött. Na aztán azért kiderült,hogy ez a megjött, mindössze két napig tartott a szokásos 5 helyett és jóval kevesebb volt.
Ha nem haragszol leírom az én történetem:
Nagyon vágytunk egy babára már fél éve nem védekeztünk 2003 Novemberben 23-ára nem vártam reménykedtem benne,hogy nem jön meg 22-én megvettem a tesztet ,de "sajnos" még aznap este megjött nem volt erős vérzés de azért volt: felváltva vérzés és barnázás 8 napig. Totál elkeseredtem ,hogy megint csak nem sikerült nem is reménykedtem benne hogy terhes lehetek következő hónapban kimaradt a vérzésem csak 1 napig barnáztam gyorsan előttem a tesztet ami pozitív lett (december22-én) nagyon boldog voltam januárba mentem orvoshoz ahol kiderült 8 hetes terhes vagyok csak lestem hisz nekem megvolt novemberben Úgyhogy létezik ilyen de azért ez nem átlagos
"Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes "
Na már ez a mondat nem helyes. Ha valaki terhes, akkor nem menstruál rendesen! Lehet, hogy jelentkezik mensihez hasonló dolog, de nem ugyanolyan, tehát nem rendes. Mert ha rendes menstruáció jelentkezik, akkor leválik a méhnyálkahártya, és azzal a baba is.
Szóval van olyan, hogy nagyjából abban az időben jelentkezik "vérzés", de az ilyen esetben általában rövidebb ideig tart, sokkal gyengébb, esetleg csak barnázgatás. Gyanakodni már ez alapján is lehet, plus jelentkezhetnek terhes tünetek, amiket nem sorolok fel, mert elég közismertek. De ha ilyenek nincsenek, és a menstruáció másságával sem foglalkozik az illető, akkor lehet, hogy csak abból jön rá, hogy nő a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!