30 évesen idős már az ember első babához?
29 évesen szültem, most februárban leszek 30. Én szívesen szültem volna előbb, mert úgy érzem, hogy a kistesóhoz már "öreg" leszek. :(
Szerintem nem gáz, ha úgy gondolod, a sulit befejezed és utána vállalsz babát, hiszen lehet később ennek a sulinak köszönhetően fogod tudni eltartani, viszont ahogy már korábban is írta valaki, nem biztos, hogy elsőre össze is fog jönni.
Barátnőmék 15 éve próbálkoznak hiába, nekünk pl simán összejött, ahogy lazult egy kicsit a védekezési módszerünk.
Szia.
24 voltam az első babámnál.(diploma után) 28éves a másodikkal.Azt mondom nagyon jó volt így,köztük dolgoztam is!
Most szeretnénk harmadikat reméljük minél előbb összejön,mert én nagyon nem szeretnék 32-33évesen szülni!
Nekem beváltak a 20as évek!! (és társam is volt hozzá,háttér is és persze egészségileg is megadatott)
Nem várnék!!
30 múltam, mi is már évekkel ezelőtt szerettünk volna babát, de az anyagiak miatt halogattuk.
Közben semmit nem változott a helyzetünk, sőt...
Így tavaly úgy döntöttem, elég, hiszen 2-3 gyermeket szeretnénk.
Márciusban hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta várunk a babára :(
Ha ezt hamarabb tudom, biztos sosem szedek gyógyszert.
Reméljük, nálatok minden rendben lesz, de azzal számolj, hogy sajnos keveseknek jön össze olyan tervezetten ahogy szeretnék.
Én is most kezdtem el egy 2 éves iskolát, de bármikor jön a baba határtalanul boldogok leszünk.
Sok nő állapotosan, vagy kisbabával szerez végzettséget.
Viszont, ha mindenképp várni szeretnél és anyagilag megteheted, akkor legalább menj el kivizsgáltatni magad, hogy tudd, minden rendben van a szervezeteddel, nincs testi oka a fogantatásnak.
Azért írom, hogy ha anyagilag megteheted, mert SZTK alapon nem foglalkoznak veled 2 év sikertelenség előtt (tapasztalat), bár hazudhatsz is, igaz, a magándoki gondolom gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!