Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes akkor mik lehetnek a tünetek? És, ha nincsenek mikor veszi az ember észre, hogy állapotos?
Azért egy tesztet nem árt ha csinálsz és akkor kizárhatod a babát, vagy ellenkezőleg. Ismerősömnek is volt az elején vérzése, neki családban öröklödhetett, ugyanis az anyja az ő várása idején állitólag végig menses szerü vérzésekkel volt.
ha pozitív menj dokihoz aki megvizsgál és pontosat tud neked mondani.
Elég erős vérzésem volt most is, csak nem voltak olyan erős görcsök, de általában, ha meg is jön gyenge a mensi.
Párom szerint várjunk ki még 1 ciklust.
Sziasztok en viszonylag hasolo cipőben járok. Anyukam meselte hogy amikor velem volt terhes eszre sem vette minaddig amig meg nem mozdultam. Megvolt a menszesze is.
Es most nekem is megvolt eléggé ossze vissza jon meg de mindig megjon viszont nekem semmi fajdalmam nem szokott lenni kiveve az utolso ket honap. 2 honapja kibirhatatlanul faj gorcsol a hasam menszeszkor a verzesem viszonylag ugyanolyan maradt nagyon nagy elterest fedeztem fel. Viszont a mellem érzékeny maradt a menses ota es mintha nagyobbodott volna a hasam is es eleg koran elalszom.
Mar van ket gyermekem es nem tervezek babatde ha ugy sikerulne nem is vetetnem el. Egyebkent anyunak en is a harmadik voltam. Ugyhogy tanacstalan vagyok gondoltam arra is hogy csak a hormonok jatszadoznak. Nemtudom. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!