Ha valaki terhes, mennyi idő után jönnek elő a tünetek? Hányás, stb?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 20:50
3/12 A kérdező kommentje:
és ha a pasim csak elélvezett,és gatyán keresztül nyúlt nekem oda,akkor lehet,hogy csak bebeszélem magamnak?:S
2012. jan. 14. 20:56
4/12 anonim válasza:
na ezt nagyon nem vágom... a pasid elélvezett és gatyán keresztül nyúlt oda.. kin volt a gatya??? ha rajtad akk h juthatna sperma a nunszidba? ha rajta akk meg detto :S
5/12 A kérdező kommentje:
mindkettőnkön
de az anyag gatyán keresztül nem juthat át?
2012. jan. 14. 21:00
6/12 anonim válasza:
a pénisz és a vagina olyan szinten elvolt zárva egymástól h még gondolatba se lennél terhes.. szegény srác biztos meg volt a nagymosás...
7/12 A kérdező kommentje:
akkor az,hogy ég a hasam azután,hogy eszek,mitől lehet?
2012. jan. 14. 21:04
8/12 anonim válasza:
emésztőzavar, nemtom doki nem vagyok, attól h hányingered van és rosszul vagy nem kell egyből a terhességre gondolni, főleg olyan esetben amit írtál. ha annyira félsz csinálj tesztet, de én 100%-ig biztos vagyok benne h nem vagy terhes
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat.*-*
2012. jan. 14. 21:09
10/12 anonim válasza:
6 hét, de nálam csak mell feszülés volt, meg állandó fáradtság, álmosság, mára semmi bajom, az álmosságon kívül 15 hetes múltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!