Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex után mennyi idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után mennyi idővel észlelhető h terhes-e az illető? Mik a "tünetek"? van baj vagy nincs?

Figyelt kérdés
kb 1 hete lefeküdtem egy sráccal és a nagy hevületbe nem volt nála semmi. magyarul védekezés nélkül voltunk együtt. csakhogy ő kihúzta. oldalpozicióban csináltuk,éreztem h elment mert egy része a combomon landolt csak azt nem tom h bentre is ment-e.
2011. ápr. 29. 07:05
1 2
 1/13 anonim válasza:
Miért nem védekeztetek?
2011. ápr. 29. 07:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az aktus után 2 héttel csinálj egy tesztet, már akkor nagy valószínűséggel kimutatja az eredményt. Egyébként a legszembetűnőbb jel a menstruáció elmaradása (bár van, akinek a terhesség elején még van mensije). Szédülés, hányinger stb. leghamarabb az 5-6. hétben jelentkezik.
2011. ápr. 29. 07:14
 3/13 anonim ***** válasza:
2-3 héttel utána már kimutatható. Remélem, megúszod, mert fiatalnak tűnsz és a továbbiakban védekezel majd. Egy újabb ilyen hevesebb pillanat könnyedén tönkreteheti az életed.
2011. ápr. 29. 07:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát ott már el lehet kezdeni gyanakodni, hogy a következő menszid nem jön meg. Bár ez is sok mindentől függhet. Nekem is volt olyan, hogy pont akkor nem jött meg, mikor egyszer kiszakadt a gumi, nagyon izgultam, beteg is voltam, sok szärság összejött akkor az életemben és nem jött meg (pl. költöztem, tanúskodnom kellett, majdnem szakítottam a szerelmemmel 1 év után.....). Elhasználtam 1 hónap alatt kb. 30 tesztet, mind egyértelműen negatív lett. Aztán következő hónapban megjött - bár ez túlzás - csak nagyon gyengén. Aztán a harmadik hónapban gyógyszer hozta meg a rendes menszimet, azóta minden stabil.

Szóval szerintem ha nem fog megjönni a menszid, akkor csinálj egy tesztet, a baba gyakorlatban akkor lenne kb. 1 hetes.....

22/L

2011. ápr. 29. 07:36
 5/13 A kérdező kommentje:

igazából azért nem védekeztünk mert csak úgy volt h találkozunk és aztán egy kicsit máshogy alakult az este...

őrült egy dolog. de remélem nem lesz semmi gáz belőle. felelőtlenek voltunk mind2en. elvileg nemsokára itt az ideje h megjöjjön és akkor majd kiderül...

2011. ápr. 29. 08:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Én az aktustól számítva már egy héttel éreztem furcsaságokat. Azt hittem, hogy a szokásos premenstruációs tüneteket érzem, de mégis más volt: folyamatos pisilési ingerem volt és nagyon feszült meg kemény volt a mellem. Soha annyira nem feszült meg fájt a mellem. Ekkor már nagyon gyanús volt. Aztán mikor meg kellett volna jönnie, nagyon görcsölt a hasam, de nem jött meg. Akkor csináltam egy tesztet és beigazolódott a megérzésem, tényleg teherbe estem. Amikor legközelebb meg kell jönnie, annak az idejében csinálj egy tesztet.
2011. ápr. 29. 09:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Szóval szerintem ha nem fog megjönni a menszid, akkor csinálj egy tesztet, a baba gyakorlatban akkor lenne kb. 1 hetes..

Nem jól tudod, a terhességi heteket az utolsó meglévő rendes menzesztől számítjuk: ha tehát valakinek terhesség miatt nem jön meg a következő menzesze, már 4 hetes terhesnek számít.

2011. ápr. 29. 09:40
 8/13 A kérdező kommentje:
furcsa számítási mód, de remélem nem lesz semmi. és csak ideges vagyok egy hülyeség miatt.
2011. ápr. 29. 09:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, magyarázd már el, miért nem mentél el esemény utáni tablettáért? Esküszöm, nem bírom felfogni.
2011. ápr. 29. 11:11
 10/13 Bretso ***** válasza:

Először is, Gratulálok a babádhoz \o/!

Másodszor a terhesség 9 hónappal a szex után 100% észlelhető, leginkább a belőled kipottyanó baba lesz feltűnő.

2011. ápr. 29. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!