Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után mennyi idővel észlelhető h terhes-e az illető? Mik a "tünetek"? van baj vagy nincs?
Hát ott már el lehet kezdeni gyanakodni, hogy a következő menszid nem jön meg. Bár ez is sok mindentől függhet. Nekem is volt olyan, hogy pont akkor nem jött meg, mikor egyszer kiszakadt a gumi, nagyon izgultam, beteg is voltam, sok szärság összejött akkor az életemben és nem jött meg (pl. költöztem, tanúskodnom kellett, majdnem szakítottam a szerelmemmel 1 év után.....). Elhasználtam 1 hónap alatt kb. 30 tesztet, mind egyértelműen negatív lett. Aztán következő hónapban megjött - bár ez túlzás - csak nagyon gyengén. Aztán a harmadik hónapban gyógyszer hozta meg a rendes menszimet, azóta minden stabil.
Szóval szerintem ha nem fog megjönni a menszid, akkor csinálj egy tesztet, a baba gyakorlatban akkor lenne kb. 1 hetes.....
22/L
igazából azért nem védekeztünk mert csak úgy volt h találkozunk és aztán egy kicsit máshogy alakult az este...
őrült egy dolog. de remélem nem lesz semmi gáz belőle. felelőtlenek voltunk mind2en. elvileg nemsokára itt az ideje h megjöjjön és akkor majd kiderül...
Szóval szerintem ha nem fog megjönni a menszid, akkor csinálj egy tesztet, a baba gyakorlatban akkor lenne kb. 1 hetes..
Nem jól tudod, a terhességi heteket az utolsó meglévő rendes menzesztől számítjuk: ha tehát valakinek terhesség miatt nem jön meg a következő menzesze, már 4 hetes terhesnek számít.
Először is, Gratulálok a babádhoz \o/!
Másodszor a terhesség 9 hónappal a szex után 100% észlelhető, leginkább a belőled kipottyanó baba lesz feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!