Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? Tünetek?
A terhesség jelei/hányinger,enyhe szédüllés/már az aktus után 5-6 órával is jelentkezhetnek éjjel?
Valamint a fehér folyás minek a jele?
Védekeztünk,de lehet,hogy a többszöri sex után maradtak ujjon,kézen,nemi szerven spermiumok/
18/L
5-6 órával utána tuti hogy nem.
Én most is szédülök és hányingerem van, pedig mindig megfelelően védekezünk, csak nem aludtam ki magam.
Talán nem ártott volna biológia órára bejárni.
Az aktus után 5-6 órával még terhes sem lehetsz!!!!!!
nyugi, 5-6 óra alatt tényleg nem jelentkezhetnek.
Amúgy is menstruáció előtt, és nem után a legfogékonyabb az ember.
Miután összejöttem a barátommal, pár hónapig nekem is volt ilyen aggályaim, de elmúltek :)
Hogyan védekeztetek pontosan?
Egyébként lehet betegség is. Ha normálisan védekeztetek mindig, akkor az a valószínű. A terhesség tünetei azért jó pár héttel a megtermékenyülés után jelentkeznek. Leszámítva a kimaradó vérzést. A teszt is onnan mutatja ki biztosan hogy terhes vagy-e, ha már késik egy pár napja. Ha az utóbbi egy hétben történt volna megtermékenyülés, még nem tudnál róla. A folyás milyen? Hol és mi szúr? Lehet nemi betegség is.
"Amúgy is menstruáció előtt, és nem után a legfogékonyabb az ember. "
Azért ez is merész kijelentés. Mi az előtt meg az után? Kicsit tág intervallum, nem gondolod?
Gyakorlatilag minden, ami menzesz után van, az a követező menzesz előtt van...
De mindegy.
A ciklust mellékesen megjegyzem, hogy a vérzés ELSŐ napjától számoljuk, és kb. középidőben a legnagyobb az esély a terhességre.
Azaz 28 napos ciklus esetén 14. nap.
5 napos vérzés + egy hét = 12 nap. Az már erőteljesen peteérés közelében van.
De még egyszer mondom, 5-6 órával aktus után NEM lehetnek tünetek, mert még terhes sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!