Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha sokat kell pisilnem az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokat kell pisilnem az a kávé miatt van, vagy lehet, hogy terhes vagyok? Bár 1 hét után nem jönnek a tünetek, nem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Kávé miatt nem hiszem hogy sokat pisilnél.De ha fennt áll a terhesség esélye,akkor vegyél tesztet.az már elméletileg kimutatná...
2011. jún. 30. 13:20
 2/8 A kérdező kommentje:
1 hét után? de a kávéban van vizhajtó, nem?
2011. jún. 30. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:

A kávé vízhajtó hatású. Nekem is sokat kell tőle pisilnem.

Igaz nálam nem áll fent a lehetősége, hogy terhes legyek. (vagyis annak gondoljam magam)

2011. jún. 30. 13:22
 4/8 A kérdező kommentje:
terméketlen napon voltunk egyutt, megszakitással.
2011. jún. 30. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
jajj istenem, a megszakításos módszer nem megbízható! persze, csökkenti az esélyét, hogy teherbe ess, de NEM ZÁRJA KI. ha nem védekeztek (óvszer, gyógyszer, pesszárium, stb...), akkor gyakorlatilag BÁRMIKOR teherbe eshetsz. ettől függetlenül lehet, hogy a kávétól kell sokat pisilned.
2011. jún. 30. 13:26
 6/8 A kérdező kommentje:
óvszertől a páromnak lelankad, a gyógyszertől meg én halhatok meg..
2011. jún. 30. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
menj el egy nőgyógyászhoz, és konzultálj vele. nincs olyan, hogy valaki ne védekezhessen valahogy. a saját érdekedben. mert különben görcsölhetsz minden hónapban, hogy úristen, késik 1 napot, terhes vagyok?? és ha egyszer terhes leszel...?
2011. jún. 30. 13:35
 8/8 A kérdező kommentje:
azóta már találtam megoldást. pharmatexet, szintén megszakitással és naptármódszerrel. az egyik orvos azt mondta, h csak 70 %-os, egy másik meg azt, h biztonságos.. akkor most.. amugy nem vagyok magyarországi, és itt elég gáz az orvosi ellátás. perkálhatok 1 csomó pénzt, h legalabb emberszámba vegyenek. de annyi penzem meg nem igazan lesz. iiigen, tudom, h az abortusz drágább, de azért nem az van, h nem védekezek sehogy. csak 2 ilyen alkalom volt, h csak megszakitás volt. ezt a marhaságot, pharmatex nelkul tobbet nem vallaom be tuti..
2011. jún. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!