Ez lehet a terhesség jele vagy esetleg cisztám van?
Figyelt kérdés
március 7.e óta késik azota persze már teszteltem is és halvány pozit mutatott voltak tüneteim is szagokra érzékenység vérnyomás csökenés fáradékonyság jobb petefészkem is fájt de ez mind elmult a multkor még a farmer naciaim is szoritottak igaz mostis szük de már nem annyira vérzésnek még mostsincs még jele se ez akkor valószinűleg ciszta és nemis vagyok terhes? a dokihoz 10. ére van csak időpontom de adig is meghalok az idegtől köszönöm a segitségeteket2012. márc. 30. 10:11
1/5 anonim válasza:
Miért nem teszteltél még, már erősödnie kellett volna. De meg se próbáltad, hogy újra tesztet csinálj?
Mivel volt már halvány pozi teszted és a vérzésed se jött meg, így nagy esélye van a terhességnek, szinte majdnem biztos.
2/5 anonim válasza:
Egyes tünetek enyhülnek , másikok felerősödnek a terhesség alatt, de az sem kötelező , hogy legyen bármilyen tüneted az elmaradt mensin kívül!!!Csinálj még egy tesztet, ha erősödik a 2. csík , sztem nincs miért aggódnod!
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm gyors válaszod és tegnap is teszteltem x-epillel és még mindig halvány a második csík
2012. márc. 30. 10:16
4/5 anonim válasza:
Már elég régóta késik.
Miért nem mész az sztk-ba?
Ott nem kell időpont, és ultrahangra is elküldenek.
Már erősödnie kellett volna a csíknak.
Szerintem menj el, ne várj 10.-ig
17hkm
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod és a nögyogyászom az esztékában van sajnos már 2 éve idöpontot kérnek oda is
2012. márc. 30. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!