Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállaljak így gyereket? Munka...

Vállaljak így gyereket? Munka vagy terhesség?

Figyelt kérdés
Most fogok pályakezdőként kezdeni, mint munkavédelmis. Vállalkozónál! Szeretnék gyereket is mert korban vagyok, de szeretnék karriert is. Mit csináljak? Vegyesek az érzéseim, hol ez hol az! 35 éves vagyok.
2012. márc. 29. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha most nem vállalsz gyereket, akkor sosem fogsz, mert kifutsz az időből. Így is elég későn van mindenhez.
2012. márc. 29. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:

35 évesen miért vagy pályakezdő? Nincs munkatapasztalatod?

Mert oké, lehet, hogy a gyerek "sürgősebb", csak mire odaérsz, hogy visszamész munkába, lássuk csak:

-kisgyermekes anya leszel, aki

-pályakezdő, és

-közel 40 éves.

Egyiket sem szeretik a munkáltatók, szerintem kb lehetetlen lesz elhelyezkedned (hacsak nem ismerősök által). Erre a bizonytalan helyzetre viszont hogy vállalnál gyereket?

Ha viszont az anyagi része nem számít (mert mondjuk a férjed jól keres, bár a mai világban az sem biztosíték, meg nem is túl jó dolog anyagilag függeni másoktól), akkor is érdemes átgondolni, a komolyabb karrierépítést fiatalabb korban kell elkezdeni.

2012. márc. 29. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem válaszolóknak.

Gondolj csak bele. Ha most elkezdetek próbálkozni, akkor sem biztos, hogy elsőre sikerül. Leszel 36éves, mire meglesz a baba (jóesetben). Boldog anyuka leszel, de valószínűleg karrier nélkül.

A másik verzió, hogy a karriert választod. És majd 20-30 év múlva lehet, hogy egy sikeres nő leszel (az is lehet, hogy nem) gyermek nélkül.

Melyik a vonzóbb neked? A férjed mit szeretne?

2012. márc. 29. 12:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Van egy 14 éves gyerekem. Sajna korán kezdtem és szép lassan gyerek nevelés mellett tanultam! Eddig termelésben dolgoztam, de vinni akarom az életbe valamire. Viszont a mostani páromat imádom és közös gyereket szeretnénk! Kacifántos az ember sorsa! :(
2012. márc. 29. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólókhoz.

Már abban a korban vagy,hogy nem érsz rá évekig húzni és nem is törvényszerű,hogy elsőre sikerüljön.

Én a helyedben szülnék most max.kevesebbet maradnék otthon a babával és előbb adnám bölcsődébe.Akkor a munkából se esnél ki.

2012. márc. 29. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!