Vállaljak így gyereket? Munka vagy terhesség?
35 évesen miért vagy pályakezdő? Nincs munkatapasztalatod?
Mert oké, lehet, hogy a gyerek "sürgősebb", csak mire odaérsz, hogy visszamész munkába, lássuk csak:
-kisgyermekes anya leszel, aki
-pályakezdő, és
-közel 40 éves.
Egyiket sem szeretik a munkáltatók, szerintem kb lehetetlen lesz elhelyezkedned (hacsak nem ismerősök által). Erre a bizonytalan helyzetre viszont hogy vállalnál gyereket?
Ha viszont az anyagi része nem számít (mert mondjuk a férjed jól keres, bár a mai világban az sem biztosíték, meg nem is túl jó dolog anyagilag függeni másoktól), akkor is érdemes átgondolni, a komolyabb karrierépítést fiatalabb korban kell elkezdeni.
Igaza van az előttem válaszolóknak.
Gondolj csak bele. Ha most elkezdetek próbálkozni, akkor sem biztos, hogy elsőre sikerül. Leszel 36éves, mire meglesz a baba (jóesetben). Boldog anyuka leszel, de valószínűleg karrier nélkül.
A másik verzió, hogy a karriert választod. És majd 20-30 év múlva lehet, hogy egy sikeres nő leszel (az is lehet, hogy nem) gyermek nélkül.
Melyik a vonzóbb neked? A férjed mit szeretne?
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.
Már abban a korban vagy,hogy nem érsz rá évekig húzni és nem is törvényszerű,hogy elsőre sikerüljön.
Én a helyedben szülnék most max.kevesebbet maradnék otthon a babával és előbb adnám bölcsődébe.Akkor a munkából se esnél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!