Valyon mi tortenik most?
Figyelt kérdés
7honappal ezelott sajnos volt egy abortuszom. Most szeretnek babat es remenykedem, hogy ossze is jon. A parommal menstruaciom elott 2 nappal voltunk egyutt es nem vedekeztunk, a menstruaciom 4 napja felyezodott be, es minden nap egyuttvoltunk es szinten nem vedekeztunk. 3 napja minden este es mostmar napkozben is szuro erzest erzek a mehemnel. Lehet , hogy baba? En ugy erzem igen. Az elozo terhessegemnel is megereztem amikor a teszt meg nem mutatott semmit. Vagy abortusz utan ilyen hamar nem lehetek terhes? Remelem mihamarabb kiderul mert mar nagyon izgatott vagyok! A valaszokat elorre is koszonom!2012. márc. 28. 15:59
1/6 anonim válasza:
Abortusz után már 2 héttel lehet az ember terhes..:DNekem missed ab.-om volt egy elhalt terhesség miatt, és a műtét után fogant meg két héttel a most 8 éves kisfiam..:):):)Lehetsz terhes,hogyne lehetnél..Drukkolok..;)
Hozzáteszem szólt a doki,hogy vigyázzak,mert most fokozottabban lehetek terhes..Ezt csak mellékesen jegyzem meg...Dehogy vigyáztam..:D:D:D:D
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt! Ilyenkor olyan lassan telik az ido:-) mar szeretnem a plusszos tesztet latni magam elott! :-)
2012. márc. 28. 16:11
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom!:-) :-)
2012. márc. 28. 16:24
5/6 anonim válasza:
Nekünk a 22 héten halva született a kislányunk. 7 hónap után próbálkoztunk, és sikerült. Most 26 hetesek vagyunk.
Ne add fel. Drukkolunk neked. Ajánlom a ciklus.hu oldalt, ha még nem jött össze.
6/6 A kérdező kommentje:
sok sikert nektek es koszonom a valaszt!! En holnap tesztelek ujra...:)
2012. ápr. 1. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!