Leirnatok lecci lepesrol lepesre hogy tortenik a lombikra valo felkeszules es maga a beavatkozas? (es persze utana mi a teendo)
Meg azt is lecci hogy milyen gyogyszereket kaptatok, mennyibe kerultek es hol csinaltatok...
Nagyon megkoszonnem!
Szia
én februárban voltam:
február 1-től napi:napi 1 ampulla Decapeptyl hasba,mindig ugyanabban az időben
közben vártam a mensit.amikor mehjött ott telefonálnom kellett kaptam időpontot és mentem UH,és akkor felírták a peteérést serkentőt.
Az én dokim több lehetőséget ajánlott:van egy olyan,amit klimaxoló nők vizeletéből vonják ki,ez olcsóbb=normál esetben 40.000 Ft,A másik egy tiszta anyag,amit laborban állítanak elő,ez a Gonal F=60.000 Ft.Én ezt választottam.(Kicsit morbidnak hangzott a klimaxoló nők kifejezés:))
Aznap már ezt is kellett nyomnom.
De a decapeptyl lecsökkent fél ampuillára!
2 naponta Uh,ahol ellenőrzik,hogy megfeleően nőnek -e kell e változtatni az adagon vagy sem.
Amíg megfelelő méretűek nem leszenk.Aztán ha igen,akkor este jön még egy szuri:ezt a leszívás előtti 2 napon kell benyomni,aztán 2 nap múlva leszívás.
Korán kellett menne éh gyomorra,egy infúzió,picit alszol.és mehetsz haza.következő nap fel kellett hívni őket,hogy hány petesejt termékenyült meg,és a köv nap transzfer.Az csak kellemetlen volt.
Röviden:
február 1-10:napi 1 Decapeptyl
február 10-20 ig:napi fél amp. Decapeptyl+2 amp. Gonal F
február:21:este fél 9-kor 2 mapulla Ovitrell
február 23:reggel 7.30 leszívás
február 24:telefon,hogy hány petesejt termékenyült meg
február 25:embriótranszfer
KÖLTSÉGEK:15 ampulla Decapeptyl:kb 30.000 Ft
jaj véletleünl elküldtem:
szóval Költségek:
14 amp.Decapeptyl:30.000
22 amp.Gonal F:61.600
2 amp.Ovitrell:5000 Ft (asszem)
ennyi
a Gonallal szerencsém volt,mert hála istennek elég volt a normál adag,nem kellett emelni.
10 petesejtem lett,amiből 6 termékenyült meg,és osztódott szépen.2-t ültettek be,de sajnos nekünk az első nem sikerült.a Többit fagyaszották.4 ből 2 olvadt fel és osztódott tovább.
2-t vissza is kaptam,és ma reggel piros lett a tesztem :)))))))))
pedig annyira nem bíztam benn,mert kevés százalákban lesz a fagyiből terhesség.
De én kivétel vagyok jupijééééééé
remélem tudtam segíteni.Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan
És egyáltalán nem szörnyű.Én rosszabbra számítottam sokkal!!! Fel a fejjel:Immer nur Positiv Denken
Minden ugyanaz, mint előttem szólónál, kivéve hogy az én petefészkeim nem szerették a Gonal szurit, úgyhogy volt ciklusom Pergoveris nevű szurival Gonal helyett, a többi ugyanaz volt, csak a Pergoveris sokkal drágább, ráadásul majdnem a maximális adag kellett, így a ciklus teljes költsége kb. 250 ezerbe került mindenestől. De ez sem sikerült, úgyhogy gondoltunk egy nagyot, és megpróbáltuk az "ócskább", nem annyira tiszta szurival, Pergoveris és Gonal helyett, ez volt a Menopur, ezzel kb. 120 ezerbe került a ciklus, és SIKERÜLT! Van, hogy az olcsóbbra jobban reagál a szervezet! Mégegyszer már hamarabb váltanék, de az ember hajlamos azt gondolni, hogy a drágább jobb!
Sok sikert!
Szia!
Én Kaális vagyok. Onnantól kezdve, hogy a doki azt mondja, akkor vágjunk bele, minden TB-re megy, tehát ingyenes. Valóban kétnaponta kell menni UH-ra, de az benne van a lombik árában, és a TB fizeti. Egészen az első terhesultrahangig szól az ingyenesség.
mi a pannon reprodukciós intézetbe járunk.
Ott minden ingyenes,ha érvényes ataj kártyád,csak a gyógyszerek a fizetősek.
Kérj utiköltséges papírt,mert így a 23 Ft/km-rel azt is fizetia tb.
Viszont csak akkor,ha a lakhelyedhez legközelebbi medőséi intézetbe jársz kezelésre.
Épp a múlt héten mondták,mivel nekik is felül kellett viszgálni az utiköltségtérítéses utalványokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!