Azoktól szeretnek tanácsot kérni akik mar voltak lombikon. A debreceni KAáli intézetbe járunk, mire figyeljünk? Hogyan zajlik le egy ilyen beavatkozás? Minden érdekel. Köszönöm.
Szia,én is debreceni kaáliba járok,és már túl vagyok az első lombikon,ami sajnos nem sikerült.Most készülök 2 hét múlva a másodikra.Ha szeretnél nyugodtan kérdezz tőlem is.
Te melyik orvoshoz jársz?
J.N.M
Sziasztok!
Mi már több mint egy éve Járunk a debreceni Kaáli Intézetbe Leskó Róbert doktor úrhoz. Immunológiai összeférhetetlenség miatt januárban kezdjük a második lombikot hosszú protokollal. Holnap este kell beadnom magamnak az első gonapeptyl injekciót. Kicsit tartok is tőle, de a cél érdekében mindent megteszek. Egyébként nagyon meg vagyunk elégedve a doktor úrral és a személyzettel is. Semmi negatív tapasztalatunk nem volt, kivéve, hogy az első lombik nem sikerült, de erről senki sem tehet.
Mi is Leskó dokihoz járunk,eddig nekünk is jó a véleményünk.Én már egy hete adom a gonapeptylt,remélem minden rendben lesz.Mi mindent megpróbálunk a cél érdekében.
Mikor kell menjél? Nekem is hosszú protokoll.
Irj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!