Milyen feltételekre figyeljünk oda gyermekvállalás esetén?
Mindennek 2 oldala van. Nagyon sok barátnőm járt úgy, hogy addig alapozta a gyereke jövőjét, míg mindene meglett, autó, lakás, csak éppen a gyerek maradt ki... Hiába tolódik ki az orvostudomány haladtával a határ, 30 fölött bizony még egészségesen sem mindig könnyű teherbe esni (egyik barátnőmnél többszöri méhen kívüli terhesség, mára már csak 1 petefészek..., másiknál sorozatos vetélések, megint másiknál csak többedszerre sikerült a lombik, de legalább végre sikerült!!! - szörnyű végignézni is azt az elkeseredett küzdelmet, ami 35 fölött elkezdődik, ha nincs gyerek)
Nálam fordítva történt minden: férj, autó, lakás nélkül kezdtem 1 gyerekkel, most mire már 3 gyerek van, lett meg mindenünk.
De van jó pár nagyon nehéz év mögöttünk, amit senkinek sem kívánok!
Szóval, ha még egyszer újra kellene kezdenem, lehet, hogy először én is gyűjtögetnék... nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!