Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyermekvállalás kérdése. A...

Gyermekvállalás kérdése. A nagy kérdés. Akik jártak hasonló cipőben, megírnák az ő tapasztalatukat?

Figyelt kérdés

Házasságban élünk a férjemmel, szeretjük egymást, azért vannak gondjaink de olyanok, mint bárki másnak. Én lassan a húszas éveim közepén járok, ő a vége felé. Mindketten családcentrikusak vagyunk, vágyunk gyermekre. Férjem az utóbbi fél évben mondogatja nekem az apaság gondolatát, aminek nagyon örülök. De mindig elkezdjük halogatni a baba kérdést, egyszer úgy érezzük, hogy na most kezdjük el, máskor pedig azt mondjuk, hogy várjunk még. De tulajdonképpen mire is?

Mire föl ez a nagy hezitálás?!

2011. máj. 17. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tudom...mi albérletbe vállaltunk babát, szintén 20as éveink közepén vagyunk.Még kocsink se volt, azóta azt kaptunk:)hajrá!:)nem fogjátok megbánni!!:)
2011. máj. 17. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ez az!

Más párok azt mondják egymásnak (ha megbeszélik előre:)), hogy akkor innentől kezdve nem védekezünk, aztán egy idő múlva a pocakban is van a kis babóca.

Ez olyan egyszerűnek tűnik.

Mi nagyon "túllihegjük" ezt a dolgot.

Pár hónappal ezelőtt nagyon beleéltem magam a dolgokba, rengeteget olvastam baba ügyben és úgy döntöttünk, hogy figyelni fogjuk az ovumat és amikor van, akkor "óvatosak" leszünk de azon kívül már "élesbe" csináljuk. Ugyanis szeretnénk "kiélvezni" az együttléteket a maga természetességében.. biztos értitek. :) De ha így összejönne, akkor sem ijedünk meg, örülnénk neki természetesen.

De.

Odáig már nem jutottunk, mert másnap nem várt vérzésem volt (az aktus után) és azóta megborult a ciklusom is. Közti vérzéseim vannak, hol hosszabb, hol rövidebb ciklusokat produkálok. Valami megváltozott, már nem tudom nyomon követni a ciklusom. Hőmérőzni tudnék, próbáltam is, de mindig kimaradtak napok.

Úgyhogy azóta sem csinálunk "rosszat". :)

Elképzelhető, hogy pszichikailag befolyásolnám a dolgot?!

2011. máj. 17. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem szabad ezen ennyire görcsölni.Simán lehet, hogy ezeket a tüneteket pszichésen produkálod!Beszélj a pároddal, és döntsétek el, hogy mi legyen, mielőtt "belebetegszel". Egy házasságban élő fiatal pár miért ne vállalhatna gyereket huszonévesen? Nem kell 30-nak lenni a babavállaláshoz. Mondom én, 30 évesen, bár mi már a másodikkal próbálkozunk:-))
2011. máj. 17. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!