Tudom sok hasonló kérdés volt már a témában, de adjam még vissza rá a pelust vagy várjak még?
Hétfő óta nem adok rá pelust csak estére vagy ha el kellett mennünk valahová, de a napom nagy része a pisi takarításból áll ki.
Ja és a kaki miatt is mert képes nem kakilni ha nincs rajta a pelus így ráadom olyankor(mivel órát lehet igazítani a kaki időhöz).
Kb. a héten 4x sikerült a bilibe, wc-be pisilnie egy-két cseppet kiengedett aztán szólt hogy brám-brám(ez bili új neve)
Ez ezzel jár...Tudod hányszor takarítottam a lányom után???
Mégis 21 hónaposan teljesen éjjel-nappal szobatiszta lett....
Köszi akkor szerinted ez nem azt jelenit hogy még éretlen rá?
Engem a takarítás része nem nagyon érdekel szeretem csinálni és mellette van rá módom:) ,csak volt aki azt mondta hagyjam még kicsi.
Ja amúgy 20 hónapos
Mi tavaly próbálkoztunk a lányomnál a bili témával, néhányszor belepisilt, de legtöbbször a bugyiba. Én megmondom őszintén meguntam..Akkor 22 hónapos volt,aztán született a tesó, nem is foglalkoztam a témával, eléggé rossz napjaink voltak. Az idén nyáron levettem róla a pelenkát, és úgy maradt.:-) Egyszer sem pisilt be azóta, nem is kell kérdezni szól ha kell neki. Alváshoz kap pelust, de általában az is üres mikor felkel.
Tavaly is tudott volna szólni, folyamatosan beszélt már, de nem érdekelte a bili téma. Van egyébként bilink is és wc szűkítőnk is, azt használja amilyet éppen szeretné. Fűbe is pisil teljesen magától.
Én nem erőltettem a bugyi dolgot, lehet hamarabb is szobatiszta lett volna, de így egyszerűbb volt. Neki is és nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!