GYED kérdés, aki szakértő a témában tudna segíteni?
A tgyás maximálva van ilyenkor, mert nincs meg a 180 munkanap.
100 e ft körül kaptál?
1. vagyok. Én ugyanettől félek. Ígérik, hogy ugyanannyi lesz, erre sorra olvasom, hogy kevesebb.
Kérdezd meg a munkahelyeden, hogy mi ennek az oka.
Ha kapsz választ, légyszíves emeld ki a kérdésedet, mert engem is nagyon érdekel.
Köszi
Esetleg nem lehet,hogy akkor az adójóváírással volt annyi,most pedig az nincs benne?
Vagy nem voltál szabi után betegszabin aztán állományban?
De most gondolkodom,hogy nem lehetett annyi akkor sem,mert maximalizálva van a gyed,max nettó 87eft lehetett akkor.
Ha pedig a max gyedet kaptad a tgyásod akkor is max 95 körül lehetett.
Írjál még infót,hogy segíthessünk.
A tgyás ugyanúgy rendelkezik felső korláttal, mint a gyed - ha nem volt 180 bérezett napod. (munkanap, szabadság és betegszabadság minősül bérezett napnak.).
Ilyen esetekben fizetéstől függetlenül legfeljebb annyi a maximuma, mint a gyednek.
Ha pl. a tgyásod 150 ezer volt, akkor sem kaphatsz újra ennyi, csak amennyit fentebb írtam.
A gyed összege meg csak akkor csökkenhet, ha a béred (amit a 3 hónap szabadság alatt kaptál) kevesebb volt, mint 147000Ft bruttó havonta (jelenleg ennyi a felső korlát).
ha ennél több volt, akkor újra a max gyedet fogod kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!