Lattatok hogy itt 1617 oldal van mar a temaban es tobb mint fele ugyanaz a kerdes 10 szer?
Látom!De minden bizonnyal nem ugyan az az ember tette fel 10-szer ugyanazt a kérdést!
Én is tettem már fel olyan kérdést ami már szerepelt vagy leg. hasonló volt!De ki nem tojja le,az nem az én problémám és kérdésem volt!
Minden jót!
Szia!
Persze,hogy látjuk,de nem gáz,szivesen válaszolunk!Mindegyiket más kérdező teszi fel!Ezért érdekes!:)
Kis család az állatkertben. A gyerek kérdez:
- Apa, mi az a hosszú nyakú pöttyös?
- Nem tudom, kisifam.
- És az a hosszú orrú böhöm nagy?
- Nem tudom, kisfiam.
Az anya beleszól: - Ne zavard már az apádat, kisfiam.
Mire az apa: - Hagyjad, anyjuk, úgy tanul a gyerek, ha kérdez!
Na, hát ennyit ér, ha valaki húszszor megkérdezi ugyanezt. Ugyanis itt nem csak kérdezni lehet: az oldsal tele van válaszokkal is!!
De amikor kérdez, és még válaszokat is kap, és aztán MÉG EGYSZER megkérdezi UGYANEZT, ez az, ami igazán dühítő! Hogy figyelmen kívül hagyja válaszokat, és mégegyszer beteszi ugyanazt a kérdést, míg a végén az egész oldal egyedül az ő kérdéseivel van tele, másoké meg lejjebb csúszik, akár megválaszolatlanul is.
Ez nem csak a használati szabályok figyelmen kívül hagyása (amikor kiírja a kérdést, a rendszer figyelmezteti, hogy ugyanazt kétszer ne kérdezze meg, és előbb nézze át, hogy feltette-e már másvalaki ugyanezt a kérdést), hanem súlyos önzőség is. I
nterneten, anonim környezetben is tudnia kéne viselkedni az embernek, nem? Vagy csak akkor viselkedünk, csak akkor tartjuk be a szabályokat, ha látnak mások, és ellenőrizhetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!