Volt ezotéria-Természetfeletti témában egy kérdés. Azt szeretném megtalálni. Nem tundátok linkelni?
Első vagyok, megtaláltam! Még jó hogy emlékeztem a pasas nevére, így a google kiadta rögtön. Tessék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
aztán ha gondolod, leírhatnád hogy te mit gondolsz erről!
Lol, most olvastam végig.
Nagyon kemény, főleg, ahogy többen belementek, hogy a nagyapja ismerte/közös fénykép stb.. :DDDDDD
Mondjuk nekem már ott bukott meg, hogy a levéltár után felhívta a pestit, hogy az apjának volt-e valami közjogi ügye.
Valószínű, miután egy csaj, akivel a buszmegben találkoztam és valaki másnak hitt, most erről faggatna - ráadásul úgy, hogy én elviekben tudnám, hogy apámnak tényleg volt valamije - lecserélném a telefonszámom.
Jaja, nagyon nagy fake az egész, van aki be is veszi :D
Nem vagyok szkeptikus de ez nekem is sok.
Kocsmában találkoztak ott készítették a képet, erre bevág nekem egy napfényes képet. Meg szállodára futja de egy rendes fényképezőre nem amivel tisztességes képet lehetne készíteni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!