30 hetesen 2000 a méhszájértékem. Jártatok hasonló cipőben? + Magnézium kérdés
Nekem semmit sem tiltott meg a doki,se a munkát,se a szexet,se a mozgást semmit.Még most 38 hetesen is 2000-es az értékem.
Szerintem téged a sok keményedés miatt kell kímélni,és nem a méhszáj érték miatt,mert az önmagában nem indokolja.Egyébként nekem meg sokat fájt a hasam,mégis itt vagyok.Nyugi,ezzel még túl is hordhatod.
Nekem a 23. het ota 2000-es, szerencsere valtozatlan eddig (most vagyok a 30. het vege fele), viszont nekem is sokat kemenyedik a pocim, ezert sok pihenest javasoltak, meg napi 3x2 magnesii citrit.Szextol nem tiltottak el, csak ovatosan es nem tul gyakran, ennyit mondott a doki:)
Vigyazz magadra a kemenyedesek miatt, maga a mehszaj szerintem sem gond, de kimeld magad:))
Szia! Én a 23. héten kórházba kerültem a haskeményedés miatt. Akkor már 2000-es volt a CI értékem. A Mg mellett No-Spat is kellett szednem a 36. hétig és minket is eltiltottak a szextől. Plusz feküdnöm kellett szinte egész nap. Úgy tudom, h nem a méhnyak megrövidülése miatt nem lehet házaséletet élni, hanem a keményedések miatt és azért, mert félő, h az orgazmus okozta méhösszehúzódások miatt nehogy elkezdjen nyílni a méhszáj vagy esetleg beinduljon a szülés.
Ma töltöttük be a 37. hetet és még mindig 2000-es a méhszájérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!