Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasonló gyomorsavas kérdés...

Hasonló gyomorsavas kérdés mint már volt?

Figyelt kérdés

3. napja nagyon komoly gyomorsavam van, nagyon fáj már tőle a nyelőcsövem, különösen esténként. Mindenképp kell rá gyógyszer, vagy van valami ""házi" praktika is. Csak azért mert ha nem muszáj, nem ennék gyógyszert.

27 hetes kismama

2010. aug. 31. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem végig ilyen problémám van/volt. 40 hetes vagyok. Azzal tudtam csökkenteni, hogy lefekvés előtt úgy 3-4 órával már nem ettem. Tejet ittam, Rennie-t ettem, és a gyógyszertárban ajánlották még a Maalax nevű kanalas orvosságot. Kipróbáltam a Salvus vizet is, nekem nem használt, de nem is mertem sokszor kipróbálni, mert eléggé vizesedek, és abban rengeteg só van.
2010. aug. 31. 18:05
 2/5 poci-maci ***** válasza:
Rennie gyógyszer azt hiszem így kell leírni nekem is volt az első gyerkőcnél és most is van de csak alkalom szerűen még ennél a terhességemnél! Nekem bevált ja és hamar megszűnik tényleg mint ahogy a tv-be is reklámozzák!! :)
2010. aug. 31. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt egy link, nézzd meg! :)

[link]

2010. aug. 31. 18:31
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, holnap mindenképp veszek egy renni-t, mert már megint annyira ég a nyelőcsövem, hogy megbolondulok.
2010. aug. 31. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is a Rennie + tej vált be.
2010. aug. 31. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!