30 hetesen 2000 a méhszájértékem. Jártatok hasonló cipőben? + Magnézium kérdés
Figyelt kérdés
Az orvos eltiltott a házasélettől is, és ki is akart írni, de már csak 2 hétig dolgozom. Ez már csak nem fog ártani. Volt olyan akinek visszaállt 3000re vagy ez már így marad szülésig? Sokat keményedek is sajnos. Magnéziumból létezik olyan, hogy túl sokat veszek be? Lehet mellékhatása?2011. máj. 12. 19:18
11/12 A kérdező kommentje:
Neked fájdalmasak voltak a keményedések? Mert nekem előtte is volt már pár, de csak akkor vettem észre, ha épp odatettem a kezem. Az utóbbi pár napban volt olyan, hogy megfájdult a hasam alja hosszabb vagy gyorsabb séta hatására. Meg már lépcsőzni sem tudok nagyon, pedig a harmadikon lakunk lift nélkül :S Jó lenne receptre felíratni 1 liftet :D
2011. máj. 14. 14:30
12/12 anonim válasza:
Nekem teljesen fájdalommentesek voltak a keményedések. Ezt mindig hangsúlyoztam is az orvosnak, mégis kórházba küldött 3 X is. :S
2 alkalommal több órán át, tulajdonképpen egész nap és egész éjszaka folyamatosan keményedtem, legutóbb pedig rendszertelenül, de 1 órán belül többször kb. 20-30 másodpercre keményedett be a pocakom.
Kaptam infúziót, injekciót, tüdőérlelőt, gyógyszereket és így szépen kihúztuk, már a 37. héten járunk. Lehet, h a kórházi kezelések meg otthoni fekvés mellett is sikerült volna, de én nem mertem volna kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!