Valyon, hogy lenne helyes?
Van egy baratnom,aki teherbe esett es most abortuszt akar vegezni,de meg kiskoru. A szuleinek nem akar szolni,ugy gondolja ,hogy egyedul is el tudja intezni a dolgokat. Ram nem hallgat,akarhogy is probaltam meggyozni,hogy beszeljen az anyjaval vagy legalabb a noverevel. Egyedul neki akar vagni egy ugyancsak kiskoru baratnojevel.Gondoltam mar arra,hogy felhivjam az anyjat,de nem tudom mi lenne a helyes. Azt tudom,hogy orok harag lenne,de megis az elete fontosabb es az egeszsege. Szerintetek?
Bocsi az ekezet hiany miatt,de nem lehet a gepemet beallitani,az ekezeteket. Koszi elore is.
Úgy lenne helyes, hogy vajon!
Amúgy meg ne avatkozz bele, majd rájön, hogy egyedül nem tudja megcsináltatni az abortuszt!
Szerintem szólni kéne a szülőknek, az tény, hogy egyedül nem neki nem fogják elvégezni a beavatkozást, de nehogy utána valami hülyeséget csináljon, amivel esetleg veszélyezteti az életét!
Amúgy mit jelent hogy kiskorú 17 vagy .. 13?
Lehet, hogy elítélitek (én is) de itt a lány éledtébe is kerülhet, ha most nem veteti el!!!!!
Ha nem elég fejlett a teste a baba kihordására, meg is halhat a baba és az "anya" is
ugyan csak 16 vagyok, de anyukám szülészeti osztályon dolgozott, és tudok pár dolgot.
Szólj a szüleinek vagy a tesójának!!!!
Lehet, hogy kis idő múlva rájön, hogy mekkora hiba lett volna, ha nem tudja valaki a családjából, és akár még hálás is lehet neked a későbbiekben. Állj mellette minden pillanatban, és segíts neki átvészelni ezt az egészet.
Sok sikert!!!
Kicsit késői tanácsot adtam de most találtam meg a kérdést. remélem jó döntést hoztál a dologgal kapcsolatban
Ha megmondtad a szüleinek és ezért haragszik rát, tudnod kell hogy a legjobbdöntés volt. én is elmondtam volna ah az én barátnőmmel történik ilyen. sok sikert a továbbiakban. 16/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!