Hogy van ez?! Terhességi teszt negatív! Részletesebben lent!
Figyelt kérdés
Van egy 14 hónapos kislányunk és szeretnénk még egy babát!A menzeszem rendszertelen, szoptatok még egy nap 2x. Február 27- én volt az utolsó menzesz napja!Azt mondják, hogy az Ovulációs teszt alkalmas jós tesztnek, hát csináltam is, szépen erősödik napról napra, de ma csináltam egy terhes tesztet az negatív!:(Szerintetek lehetek még terhes?Mikor csináljak újra tesztet?2012. márc. 29. 09:34
1/4 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a saját kérdésemet,amit úgy tettem fel,hogy idegesítőek a tesztek...Itt van alattad azt hiszem 3-al vagy 4-el..:D
2/4 anonim válasza:
Az ovu teszt nem a kb.tüszőrepedés napját adja meg?...
3/4 anonim válasza:
Az ovutesztet jóstesztként is lehet alkalmazni!
(nem értem miért nem olvasol utána Kedves Második!)
Reggel első pisiből a HCG hormont mutatja ki,a délutáni illetve estiből meg az LH hormont!
Ha napról napra erősödik reggeli pisiből(!) akkor kicsit várj még a terhes teszttel és pár nap múlva csinálj még egyet!
Egyébként itt a használata az ovutesztnek,mint jósteszt:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 29. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!