Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára vagy holnapra?

Ki nem várja mára vagy holnapra?

Figyelt kérdés

Kinek van tünetei? Nekem van hányingerem tegnap este óta, nagyon fájnak a melleim,az a tipikus rosszul lét meg ilyen fehér folyás. Hát nem tudom hogy annak a tünetei e vagy sem. Mikor érzem hogy meg fog jönni akkor érezni szoktam görcsöket és akkor már tudom hogy meg jön. Amúgy már van egy kisfiam.

Ki mit tapasztalt? Szerintetek 1 nap késéssel már lehetnek tünetek? Ha ilyen hamar akkor mennyire lehet sacolni a terhességet mert általában csak a 6.héten jelentkeznek tünetek.

2012. okt. 31. 14:24
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok!

Az már nagyon jó jel,ha mind a kettőtöknek nagyon fáj és megvan duzzadva a melle! :)

Szurkolok mind a kettőtöknek!

24hkm

2012. okt. 31. 16:52
 12/55 anonim ***** válasza:
Én holnapra nem várom mult honapban terhes lettem elsöre de okt 4-én el ment:-(
2012. okt. 31. 17:08
 13/55 anonim ***** válasza:
kérdező eddig hogy állsz?
2012. nov. 1. 12:01
 14/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én keddre nem vártam, még nem is jött.

Múlt hét szombat óta tompán, de néha eléggé intenzíven fájnak a melleim, főleg a jobb.

Kedd óta a közérzetem pocsék... néha úgy érzem magam, mint aki lázas. Nincs étvágyam.

Először az lett gyanús, h nem voltam hisztis menzesz előtt.

Ti mikor akartok tesztelni?

Sok sikert mindenkinek!!

Enyhe görcseim nekem is vannak.

2012. nov. 1. 15:28
 15/55 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 2es számú versenyző :D

hát én majd jövőhét elején fogok, ha addig nem jön meg..eddig azért elég kétes, mert barnázok :S de azt csak néha, és már késik 3 napja.. szóval nem értem.

2012. nov. 1. 17:12
 16/55 A kérdező kommentje:
Nekem is késik a mai napon 3 napja és még semmi a menstruáció tüneteknek. Csak annyi hogy 3 napja nagyon fájnak a cicijeim meg rosszul vagyok én is mintha valamit el kaptam volna jó volt egy kis hőemelkedésem de szerintem semmi köze nincsen hozzá de csak első napon volt. Le vert vagyok fáradt, jó mondjuk a kisfiam is ki veszi belőlem a fáradságot. Hánytam ma reggel. Rosszul vagyok az első naptól kezdve elsőnaptol kezdve fájnak a cicijeim.
2012. nov. 2. 06:41
 17/55 A kérdező kommentje:

Mennyire meg bízható a clearblue teszt az a +, -,os teszt?

Lehet hogy buta vagyok de még az első napon csináltam este lehet hogy nagyon korán volt de ideges voltam nem bírtam ki hogy ne csináljam meg vagyis erőszakos voltam magammal. Lehet hogy hülye vagyok de valamit látok a teszten de nem vagyok biztos benne ilyen pluszosat vettem de mikor ki jött a plusznak a kereszt vonala meg a kontrol ablak oké minden rendben volt gondolom hogy müködik és függölegesen látok egy nagyon halványat de alig észre nem vehetőt de nem vagyok benne biztos hogy jól látom.

2012. nov. 2. 06:45
 18/55 A kérdező kommentje:
De amúgy van már egy kis fiam 1 éves. Hát nem tudom mennyire korai ahoz hogy be vállaljam. Ciki lenne szerintetek? Jó mondjuk császárral szültem.
2012. nov. 2. 06:47
 19/55 A kérdező kommentje:
A párom meg van bolondulva de nagyon. Olyanokat mond hogy ő tudja meg érzi meg minden de már elötte is mondta egy olya 2 héttel ezelött hogy terhes vagyok de nem hiszem el. Szerintetek el lehet hinni azt hogy egy férfi meg érzi az ilyet? És a kis gyerekek hogyan érzik meg azt hogy jön a kis tesó?
2012. nov. 2. 06:49
 20/55 anonim ***** válasza:

Megnézzük,ha feltöltöd nekünk!

Ezt neked kell eldönteni hogy megbirkóztok e két gyerkőccel!

De az eddigiek alapján megtartod! :) Nekem legalábbis az jött le hogy vártad a picit! :)

24hkm

2012. nov. 2. 07:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!