Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára vagy holnapra?

Ki nem várja mára vagy holnapra?

Figyelt kérdés

Kinek van tünetei? Nekem van hányingerem tegnap este óta, nagyon fájnak a melleim,az a tipikus rosszul lét meg ilyen fehér folyás. Hát nem tudom hogy annak a tünetei e vagy sem. Mikor érzem hogy meg fog jönni akkor érezni szoktam görcsöket és akkor már tudom hogy meg jön. Amúgy már van egy kisfiam.

Ki mit tapasztalt? Szerintetek 1 nap késéssel már lehetnek tünetek? Ha ilyen hamar akkor mennyire lehet sacolni a terhességet mert általában csak a 6.héten jelentkeznek tünetek.

2012. okt. 31. 14:24
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

47/50-es válaszolónak.

Most kb. 7-8 napja nem jött meg neked? Hát már elégé el húzódik neked a mensid. Én már rég el mentem volna dokihoz hogy mi van. Én a helyedben vennék 2 tesztet és meg csinálnám a helyedben már kéne mutatni valamit szerintem de lehet hogy tévedek. De azért drukkolok hogy sikerüljön neked.

Te szedsz fogamzásgátlót? Ha igen mikor hagytad abba?

Minden képen írjál nekem.

2012. nov. 9. 06:39
 52/55 A kérdező kommentje:

Kinek mikor jött meg lányok?

Sikerülni fog lányok ez legyen bennetek. Pozitívan áljatok hozzá.

2012. nov. 9. 07:58
 53/55 anonim ***** válasza:
Szia, ma reggel megjött 7 nap után, de nagyon rosszul érzem magam. Soha nem késett egy napot sem, mondhatnám azt, hogy még órára pontosan tudtam, hogy mikor fog megjönni. Hát most jól átvert.... szedtem gyógyszert, februárba szedtem utoljára. Hát nem tudom mikor fog összejönni, olyan elkeserítő, hogy eddig évekig védekezünk.. aztán most meg nem jön össze, hát várakozunk.... remélem egyszer sikerül.
2012. nov. 9. 08:07
 54/55 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom hogy nem sikerült. De fel a fejjel. Lehet hogy a gyógyszernek a hibája. Lehet hogy kell egy kis idő míg ki ürül a szervezetből. Nagyon sok embernek tönkere tette az életét a fogamzásgátló sajnos. Nagyon sok történetet olvastam evvel kapcsolatban.

Milyen gyógyszert szedtél?

Nem volt azóta rendszertelen a menstruációd amióta abba hagytad?

2012. nov. 9. 11:46
 55/55 anonim ***** válasza:
február óta, mindig napra pontosan jött meg, Lyndinette.De ha gond lenne az orvos azt nem vette volna észre? lehet buta kérdés..
2012. nov. 9. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!