Sziasztok!
Én mára nem vártam, még nem jött meg, remélem nem is fog!
Hétfőn tesztelek, ha nem jönne meg!
Drukkolok mindenkinek! Remélem ez a hónap szerencsés lesz!
Nekem 2. baba lenne (vagyis 3.), márciusban volt egy vetélésem, ebben a hónapban született volna meg! Remélem kárpótol minket, amúgy már mi is több mint egy éve próbálkozunk. A lányunk elsőre sikerült!
A.

Utolsó vagyok.
Nekem most volt 1 éves október 31-én nem tudom hogy ha össze jött akkor ez a korkülömbség mennyire ciki? 31-e óta nem jött meg.

Nekem 2,5 éves múlt, mi kicsi korkülönbséget szerettünk volna, de most már mindegy csak jöjjön hamar és egészséges legyen! Szerintem nem lesz kevés a korkülönbség, össze fognak nőni, én már bánom, hogy nem próbálkoztunk hamarabb (1,5 volt a lányunk amikor elkezdtünk próbálkozni)! A 2. baba a 7. hónapban sikerült és majd 7. hetesen ment el. :-( Most a 4. hónapban vagyunk!
Kedves kérdező én hőmérőztem: minden reggel ugyanabban az időben kell mérni, én nyelv alatt mértem (hónalj nem jó), digitálissal a csipogás után még 5 percig legalább. Ovukor lecsökken a hő, majd szépen megemelkedik és menziig fent kell maradnia, bár már láttam terhes görbét olyat is, amiről nem mondták volna meg, hogy az, mert nem ment fel magasra a hő, ugrált is!
Állítólag 10-12 napig (ovu után) szépen magasan kell maradnia 36,6 felett, akkor talán sikerült! Ebben a hónapban nem mértem, csak tegnap és ma 36,8 volt a hőm mindkét nap. Mondjuk én ovutesztet is használtam.
Itt sok példagörbe van: [link]

Ha 31-én kellet volan meg jónni akkor ha veszek tesztet akkor mutatni a kellene valami vagy várjak még?
Pont akkor kellet volna meg jönnie mikor a fiam szülinapja volt jó mi.

Talán nem véletlen az egybeesés! :-) Sok boldog szülinapot a kisfiadnak! Szerintem ki mutatná már most is, de várd meg a holnap reggelt az a biztos! Nekem meg a tesóm szülinapja van ma, a 2. babánk ebben a hónapban született volna. :-(
Remélem szép két csíkos tesztel jövünk! :-D
A.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!