Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Novemberre?

Ki nem várja Novemberre?

Figyelt kérdés
én 10 körülre nem várom :)

2012. nov. 2. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
en is 11re nem varom! 1ev utan, mar nem tudom mit is erzek...
2012. nov. 2. 21:31
 22/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én mára nem vártam, még nem jött meg, remélem nem is fog!

Hétfőn tesztelek, ha nem jönne meg!

Drukkolok mindenkinek! Remélem ez a hónap szerencsés lesz!

Nekem 2. baba lenne (vagyis 3.), márciusban volt egy vetélésem, ebben a hónapban született volna meg! Remélem kárpótol minket, amúgy már mi is több mint egy éve próbálkozunk. A lányunk elsőre sikerült!

A.

2012. nov. 3. 08:39
 23/76 anonim ***** válasza:
Mennyi idő a gyereked ?
2012. nov. 3. 08:43
 24/76 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nekem most volt 1 éves október 31-én nem tudom hogy ha össze jött akkor ez a korkülömbség mennyire ciki? 31-e óta nem jött meg.

2012. nov. 3. 08:44
 25/76 anonim ***** válasza:

Nekem 2,5 éves múlt, mi kicsi korkülönbséget szerettünk volna, de most már mindegy csak jöjjön hamar és egészséges legyen! Szerintem nem lesz kevés a korkülönbség, össze fognak nőni, én már bánom, hogy nem próbálkoztunk hamarabb (1,5 volt a lányunk amikor elkezdtünk próbálkozni)! A 2. baba a 7. hónapban sikerült és majd 7. hetesen ment el. :-( Most a 4. hónapban vagyunk!

Kedves kérdező én hőmérőztem: minden reggel ugyanabban az időben kell mérni, én nyelv alatt mértem (hónalj nem jó), digitálissal a csipogás után még 5 percig legalább. Ovukor lecsökken a hő, majd szépen megemelkedik és menziig fent kell maradnia, bár már láttam terhes görbét olyat is, amiről nem mondták volna meg, hogy az, mert nem ment fel magasra a hő, ugrált is!

Állítólag 10-12 napig (ovu után) szépen magasan kell maradnia 36,6 felett, akkor talán sikerült! Ebben a hónapban nem mértem, csak tegnap és ma 36,8 volt a hőm mindkét nap. Mondjuk én ovutesztet is használtam.

Itt sok példagörbe van: [link]

2012. nov. 3. 08:57
 26/76 anonim ***** válasza:

Ha 31-én kellet volan meg jónni akkor ha veszek tesztet akkor mutatni a kellene valami vagy várjak még?

Pont akkor kellet volna meg jönnie mikor a fiam szülinapja volt jó mi.

2012. nov. 3. 09:01
 27/76 anonim ***** válasza:

Talán nem véletlen az egybeesés! :-) Sok boldog szülinapot a kisfiadnak! Szerintem ki mutatná már most is, de várd meg a holnap reggelt az a biztos! Nekem meg a tesóm szülinapja van ma, a 2. babánk ebben a hónapban született volna. :-(

Remélem szép két csíkos tesztel jövünk! :-D

A.

2012. nov. 3. 09:10
 28/76 anonim válasza:
Sziasztok! én is 10 korulre nem várom :) de sajnos 2. napja lebetegedtem. szerintetek ez gátolhat valamit?
2012. nov. 3. 09:28
 29/76 anonim ***** válasza:
Én is lebetegedtem pár napja, de már kezdek kimászni belőle:) Nekem 6.án kellene, hogy megjöjjön...nagyon remélem, hogy nem fog :) (7es válaszoló voltam)
2012. nov. 3. 10:02
 30/76 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én november 7.-re nem várom,nagyon remélem,hogy nem is jön meg!!!Mindenkinek szorítok!Július óta probálkozunk.
2012. nov. 3. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!