Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Novemberre?

Ki nem várja Novemberre?

Figyelt kérdés
én 10 körülre nem várom :)

2012. nov. 2. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
Jajj, és még annyit, hogy azért is reménykedem hogy hátha most sikerült, mert a terhes kalkulátor szerint, ha most sikerül teherbe esnem, akkor pont párom születésnapjára leszek kiírva. Július 18.-ra. :):) Annyira tökéletes lenne. :) Előző voltam! :)
2012. nov. 4. 16:31
 52/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok! En 11-re nem varom. Ovukor olyan derekfajasom volt, hogy a fal adta a masikat, 3 napja pedig hasszurka foleg egy ponton. Rengeteget pisilek, alomkorom van, foleg ma, es tegnap enyhe mensis gorcseim voltak. A melleim hatalmasak, a hasam folyton viszket (?) es rengeteg mandarint eszem. Ja, es sirok, ha a ferjem dolgozni megy, mert annyire hianyzik. Ha nem vagyok terhes, akkor biztosan pszichologushoz kell mennem..:)))

Drukkolok mindenkinek, aki babat szeretne!

2012. nov. 4. 16:49
 53/76 anonim ***** válasza:
Nekünk is első baba lenne 8. próbálkozás, eddig soha nem késett de már 2 napja semmi remélem így is marad. Tegnap este a teszt még negatív volt, de holnap reggel megpróbálom.
2012. nov. 4. 18:50
 54/76 A kérdező kommentje:

Nagyon szurkolok mindenkinek!

:)))Irjátok meg ha van vmi teszt eredmény.

2012. nov. 4. 19:05
 55/76 anonim ***** válasza:
53.54vagyok. Még mindig nem jött meg,de negatív lett
2012. nov. 5. 04:35
 56/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma csináltam tesztet, de negatív lett és meg is jött, nemrég! :-( De megy a drukk nektek!

2012. nov. 5. 07:52
 57/76 anonim ***** válasza:
sziasztok! 13.-ára nem várom. Semmi tünetem nincs. Nagyon bizakodom! :) drukk mindenkinek
2012. nov. 5. 13:22
 58/76 anonim válasza:
Sziasztok. Én épp mára nem várom :) tegnap reggel csináltam tesztet, de negatív lett :( azt olvastam, hogy a vizeletben csak a nemvárt utáni 10. nap körül jelenik meg a hcg..remélem tényleg van ebben valami. Szerintetek? Nekem most van aktus utáni 15. napom..lehet hogy korán teszteltem? Na de reménykedek azért :)) nektek is drukkolok :))olyan ideges vagyok, hogy aludni sem birok :(
2012. nov. 6. 03:03
 59/76 anonim ***** válasza:
Már én is az vagyok, már négy napja késik, és még mindig negatív.... a tünetek viszont megvannak. Várakozzunk!!!
2012. nov. 6. 07:11
 60/76 anonim ***** válasza:
52-es vagyok: Nekem meg van egy hetem a tesztelesig, de tegnap este nem fajt a hasam, csak feszitett, ejjel pedig nagyon picit volt mindjart megjon erzesem. A kavemat pedig meg mindig meg birom inni. :( Kezdem azt hinni, hogy megsincs baba...:(
2012. nov. 6. 07:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!