Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Októberben reménykedők? Ugye...

Októberben reménykedők? Ugye nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés

Ki az, aki szintén októberben bízik, hogy végre sikerül a babó?:)Mikorra nem várjátok majd októberben és mikor lesz a pé-tek, persze ha tudjátok?:)Vitamint szedtek valamit?

Beszélgessünk és biztassuk egymást, hogy aztán majd egyszerre babázhassunk!!:):)

2012. szept. 25. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 A kérdező kommentje:

Bettina! Az a mintha "falat" bökdösne az jó!:)Még pedig azért mert lent van a méhszájad, hogy a kiskatonák jobban feltudjanak jutni.Mensi előtt vagy ha összejött a baba utána újra visszaáll az eredeti helyére:)

Mindenkinek sok sikert!!:)Jah és tessék helyzetjelentést adni magatokról!!!:)

2012. okt. 5. 16:17
 52/82 anonim ***** válasza:

Mi újság Lányok? Van már valakinél valami fejlemény?

Nekem elvileg a napokban kellene pé.m legyen, szóval nálunk még semmi. Igyekszem nem rá görcsölni...:)

Kia

2012. okt. 7. 12:36
 53/82 anonim ***** válasza:

11-es,24-es vagyok. Benéztem ide,hogy mi újság veletek,örülök,hogy folyamatosan vannak hozzászólók. Annyira jó lenne már valakitől végre örömhírt hallani. Én a napokban leszek félidős,úgyhogy ma este biztos elkapom apát.:)

Nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek! Írjátok ha van fejlemény! Puszi: Csilla

2012. okt. 7. 16:58
 54/82 A kérdező kommentje:
Ennek én is nagyon örülök, hogy folyamatos a kommentelés:)Én vasárnap fogok tesztelni.Drukkolok Mindenkinek:)
2012. okt. 7. 18:30
 55/82 anonim ***** válasza:

Csajok,nem csináltam tesztet mert párom kisfiát megemeltem és éreztem egy szúrást a bal petefészkemnél...elmentem a mosdóba és pár csepp vér jött ,azóta se de mikor megemelek valamit (ami nehezebb súlyú )akkor pecsételő érzésem van ,ma is bevásároltam megemeltem a kosaramat és rá pár percre elkezdtem pescételgetni azóta nincs ,csak akkor meg utána pár pisiléskor látszódott hogy rózsaszínes a wc papír....szóval nemtudok semmit,várok

Bettina

2012. okt. 8. 13:27
 56/82 anonim ***** válasza:

Akkor Bettina szigorú pihenés!!!!

Drukkolok!

Nekem szombaton volt pém... Remélem ez az én hónapom lesz...:-)

Era

2012. okt. 8. 14:22
 57/82 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező mi lett a teszt eredménye?

Szorítok! Nekem eddig negatív, ma teszteltem. 13.dpo-n vagyok. Pár nap múlva újra tesztelek.

2012. okt. 8. 20:01
 58/82 anonim ***** válasza:
sziasztok!! MA pozit teszteltem!! :) nagyon boldog vagyok !
2012. okt. 9. 11:23
 59/82 anonim ***** válasza:
lilian26 .Nagy GRATULA ,én most teszteltem - lett ...de várok még újra tesztelek pár nap múlva reggeliből
2012. okt. 9. 11:25
 60/82 anonim ***** válasza:

lilian26: szívből gratulálok!!! Ha jól tudom Te vagy az, aki már egy jó ideje vár egy + tesztre :). Nagyon megérdemelted már! Vigyázz magadra és még írjál a fejleményekről. :)

Én majd csak hónap vége fele tesztelek, ha nem jön meg (úgy érzem nem sikerült ez a hónap nekünk). :(

2012. okt. 9. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!