Októberben reménykedők? Ugye nem vagyok egyedül?
Ki az, aki szintén októberben bízik, hogy végre sikerül a babó?:)Mikorra nem várjátok majd októberben és mikor lesz a pé-tek, persze ha tudjátok?:)Vitamint szedtek valamit?
Beszélgessünk és biztassuk egymást, hogy aztán majd egyszerre babázhassunk!!:):)
Bettina! Az a mintha "falat" bökdösne az jó!:)Még pedig azért mert lent van a méhszájad, hogy a kiskatonák jobban feltudjanak jutni.Mensi előtt vagy ha összejött a baba utána újra visszaáll az eredeti helyére:)
Mindenkinek sok sikert!!:)Jah és tessék helyzetjelentést adni magatokról!!!:)
Mi újság Lányok? Van már valakinél valami fejlemény?
Nekem elvileg a napokban kellene pé.m legyen, szóval nálunk még semmi. Igyekszem nem rá görcsölni...:)
Kia
11-es,24-es vagyok. Benéztem ide,hogy mi újság veletek,örülök,hogy folyamatosan vannak hozzászólók. Annyira jó lenne már valakitől végre örömhírt hallani. Én a napokban leszek félidős,úgyhogy ma este biztos elkapom apát.:)
Nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek! Írjátok ha van fejlemény! Puszi: Csilla
Csajok,nem csináltam tesztet mert párom kisfiát megemeltem és éreztem egy szúrást a bal petefészkemnél...elmentem a mosdóba és pár csepp vér jött ,azóta se de mikor megemelek valamit (ami nehezebb súlyú )akkor pecsételő érzésem van ,ma is bevásároltam megemeltem a kosaramat és rá pár percre elkezdtem pescételgetni azóta nincs ,csak akkor meg utána pár pisiléskor látszódott hogy rózsaszínes a wc papír....szóval nemtudok semmit,várok
Bettina
Akkor Bettina szigorú pihenés!!!!
Drukkolok!
Nekem szombaton volt pém... Remélem ez az én hónapom lesz...:-)
Era
Kedves Kérdező mi lett a teszt eredménye?
Szorítok! Nekem eddig negatív, ma teszteltem. 13.dpo-n vagyok. Pár nap múlva újra tesztelek.
lilian26: szívből gratulálok!!! Ha jól tudom Te vagy az, aki már egy jó ideje vár egy + tesztre :). Nagyon megérdemelted már! Vigyázz magadra és még írjál a fejleményekről. :)
Én majd csak hónap vége fele tesztelek, ha nem jön meg (úgy érzem nem sikerült ez a hónap nekünk). :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!