Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Októberben reménykedők? Ugye...

Októberben reménykedők? Ugye nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés

Ki az, aki szintén októberben bízik, hogy végre sikerül a babó?:)Mikorra nem várjátok majd októberben és mikor lesz a pé-tek, persze ha tudjátok?:)Vitamint szedtek valamit?

Beszélgessünk és biztassuk egymást, hogy aztán majd egyszerre babázhassunk!!:):)

2012. szept. 25. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi július óta próbálkozunk, de sajnos most se jött össze.:( Vasárnap kellett volna megjönnie, egész nap görcsöltem, most is, de még nincs semmi. Reggel már nem bírtam, csináltam tesztet, persze negatív lett. Nagyon bízom benne, hogy októberben összejön a baba.

2012. szept. 25. 14:48
 12/82 A kérdező kommentje:
lilian26 és utolsó válaszoló! Ti előrébb lehettek a sikerben, mint mi:) nagyon drukkolok nektek, hogy se 10-én se utána ne jöjjön meg még jóó sokáig!:)
2012. szept. 25. 14:49
 13/82 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló! Azt mondják, hogy amíg nem jön meg van Remény!!:)
2012. szept. 25. 14:50
 14/82 anonim ***** válasza:
köszönöm kérdező, aranyos vagy! :) , ilyenkor én ezerrel szoktam drukkolni mindenkinek aki hasonló helyzetben van mint én/ vagy mi. Nagyon jó olvasni amikor minden hónapban visszaírók a pozi tesztekkel dicskednek!! Már én is szeretnék köztük lenni!!,
2012. szept. 25. 14:53
 15/82 A kérdező kommentje:
lilian26 én is pontosan ugyan így vagyok ezzel, min Te:)Olyan jó lenne október végén azt olvasni, hogy mindenki aki írt bebabásodott Végre:)!
2012. szept. 25. 14:56
 16/82 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok . Mi is bízunk az októberben(ciklusom rendszertelen a sok stressztől)de már pár hónapja nem nagyon veszem fel a dolgokat ,nem is vagyok annyira feszült,elvileg 33 napos a ciklusom 2 napja késik ,jele hogy megakarna jönni semmi,viszont elég durva gyomorégésem van pár napja ,múlthéten minden este vacsira sült krumplit ettem (annyira kívántam)viszont nem adok ezeknek a jeleknek,lehet megint késik ... :( próbálok optimista lenne ,de nehéz 1 év sikertelen próbálkozás után
2012. szept. 25. 15:04
 17/82 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Annyira tudom tisztelni azokat, akik régóta próbálkoznak és bár tudom, hogy nem könnyű mégis csak az újabb reményre, hónapra hajtanak és pozitívan látják a dolgokat!Nagyon megérdemelnéd Te is már a babót és ha most is megjönne drukkolok, hogy a következő már Ne:)!
2012. szept. 25. 15:06
 18/82 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nekem tegnap jött meg. Elméletileg okt 7.-én lesz peteérésem/inszeminációm(?). Okt 22.-én lenne esedékes a következő mensim. Remélem a szülinapi ajándékom (okt 24.) egy pozitív teszt lesz. Mi 6 éve próbálkozunk. Gravidát szedek meg jód plusz tablettát. Mindannyiunknak drukkolok!
2012. szept. 25. 15:11
 19/82 A kérdező kommentje:
18-es nekem is 7. körül lesz a pé-m vagy 6 majd kiderül:) Drukkolok neked is nagyon!:)
2012. szept. 25. 15:13
 20/82 anonim ***** válasza:
Mindenkinek nagyon szurkolok, és remélem mindenkit mihamarabb meglátogat a gólya!!:-)
2012. szept. 25. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!