Októberben reménykedők? Ugye nem vagyok egyedül?
Ki az, aki szintén októberben bízik, hogy végre sikerül a babó?:)Mikorra nem várjátok majd októberben és mikor lesz a pé-tek, persze ha tudjátok?:)Vitamint szedtek valamit?
Beszélgessünk és biztassuk egymást, hogy aztán majd egyszerre babázhassunk!!:):)
Szívemből drukkolok minenkinek, hogy sikerüljön minél hamarabb a baba. 11-es válaszoló vagyok, sajnos délutánra megjött a mensim.:(
Remélem írtok majd, ha valakinek összejön.
Sziasztok!
Először is szorítok mindenkinek :) Nekem egy hét múlva kéne megjönnie, 18-án volt pé-m, de most nagyon görcsölök és csak 36.3 a hőm. Szerintetek meg fog jönni?
Sziasztok!
Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy az október sikeres hónap legyen! :-)))) Annak kell lennie! Csak pozitívan! :-)
Mi már több mint egy éve próbálkozunk a kis tesóval (a lányunk elsőre összejött), sajnos márciusban volt egy vetélésem, amit missed ab.-al fejeztek be. :-( Júliustól próbálkozunk újra, ez a 3. hónap.
Most folsavat és mastodynon cseppet szedek és október elejére nem várom, az ovum már megvolt, hőmérőzök és ovutesztelek. Remélem a kis tesó nem várat magára és velünk is marad! :-)
Sziasztok!
Első-második válaszoló vagyok. Ma lett volna a ciklus első napja, de nem jött meg... :) Persze ez még nem késés, és még megjöhet, de azért ad egy kis reményt.
A gyomorégéses válaszolót szeretném biztatni azzal, hogy nekem a kisfiaimmal volt ez az első terhestünetem, pedig sosem voltam gyomorégéses. Tudom, írtad hogy sült krumplitól is lehet nálad, de ki tudja? Hátha most mástól van.
Nekünk ez volt a harmadik próbálkozós hónapunk a kistesóval, a nagytesók rögtön összejöttek. Előző két hónap sikertelenségén eléggé el voltam szottyadva. Nagyon erősnek találom azokat a nőtársaimat, akik ezt már hosszú hónapok vagy évek óta csinálják, és hónapról hónapra talpra tudnak állni és újra remélnek! Komolyan, le a kalappal, és drukk megy mindenkinek!
6.os válaszoló vagyok
Most így olvasva a hozzászólásokat kicsit megijedtem, hogy van olyan is akinek az első baba könnyen összejött, a második most meg várat magára. Eddig nagyon optimista voltam a gyors teherbeesést illetően, de kezdek aggódni. Az első babánk gyorsan, könnyen összejött...mi lesz, ha a 2. nem sikerül ilyen könnyen? Tudom, sokan vagytok/vannak, akik az első babáért is "megküzdenek", ezért nagyon is felnézek rátok, úgy érzem nekem nem lenne ennyi energiám, mint itt egyes nőknek. Nagyon erősek vagytok, remélem én is erőre kapok, ha nem sikerül az első hónapokban a kistestvér.
Mindenkinek nagyon szurkolok!!! Írjatok! :-)
Sziasztok!
Először is drukkolok ám mindenkinek erre a hónapra!:)
Nekünk az 5. hónap, és mint sokatoknak, nekem is 6-7-én lesz pé-m..:) Jövő hétvégén pont megyünk egy kétnapos kis kirándulásra, hátha meghozza a babát..:)
Az egyetlen amit szedek az a folsavas-multivitaminos pezsgőtabi.
Era
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!