Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Októberben reménykedők? Ugye...

Októberben reménykedők? Ugye nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés

Ki az, aki szintén októberben bízik, hogy végre sikerül a babó?:)Mikorra nem várjátok majd októberben és mikor lesz a pé-tek, persze ha tudjátok?:)Vitamint szedtek valamit?

Beszélgessünk és biztassuk egymást, hogy aztán majd egyszerre babázhassunk!!:):)

2012. szept. 25. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 27-es vagyok!

Sajnálom akiknek megjött, fel a fejjel!

Nagyon drukkolok mindenkinek! :-)

Én nagyon izgulok, ha nem jön meg, lehet én már hétfőn tesztelek. A hőm fent van, remélem nem csap be! Csak tesztet kellene vennem.....

L.

2012. szept. 27. 13:46
 42/82 A kérdező kommentje:

Utolsó mindenképpen tessék megírni az eredményt:)!

A Többieknek pedig magammal együtt nagyon drukkolok!!:)

2012. szept. 27. 14:33
 43/82 anonim ***** válasza:
Megírom mindenféleképpen! :-)
2012. szept. 27. 14:43
 44/82 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Rajta vagytok a babatémán?:) Többünknek hamarosan ovu napja van..:) Szeretkezéssel teli napokat kívánok..:)

Era

2012. okt. 1. 11:34
 45/82 anonim ***** válasza:

Igen, rajta vagyunk mi is. Okt. 8. án lesz az ovum, ha minden igaz. Annak ellenére, hogy a férjem délutáni műszakban fog dolgozni, igykszünk majd 2-3 naponta összebújni. Remélem, a + tesztre nem kell majd sokat várni.

Mindenkinek sikeres hónapot kívánok én is! Majd írjatok!!! :-)!

Kia

2012. okt. 1. 15:04
 46/82 anonim ***** válasza:
Mi is rajta vagyunk!:) Nekem okt.4.e körül lesz ovum,aztán pedig bizzunk a legjobbakban! Sok szerencsét Mindenkinek!!:)
2012. okt. 1. 17:15
 47/82 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok ,nekem még mindig nem jött meg ....tesztet 7végén csinálok ,mert párommal mikor együtt voltunk az utóbbi 3 alkalommal ,szex után volt egy kis rózsaszínes folyásom vagyis nem folyás csak mikor kitöröltem akkor látszódott...de párom panaszkodott hogy nem olyan mint régen meg hogy valamihez oda ér ....mintha egy falat bökdösne odabent... :/ nem nagyon értem de ha nem jön meg és a tesztem - akkor elmegyek dokihoz,hoyg mi a gond ,de remélem hogy +tesztel jövök 7végén ;) szorítsatok

Bettina

2012. okt. 4. 19:28
 48/82 anonim ***** válasza:
SZORÍTUNK!!! :-)
2012. okt. 4. 20:43
 49/82 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kívánok mindenkinek gyönyörű szép pozitív teszteket! Nekem biztos nem lesz, mert inszem lett volna, de túl stimuláltak, így még az otthoni próbálkozásról is le vagyok tiltva.Én feladtam. Nekem ez a 6 év az agyamra ment. Ha jön jön, ha nem akkor nem.
2012. okt. 5. 13:37
 50/82 anonim ***** válasza:
Ja 18-as voltam.
2012. okt. 5. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!