Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Októberben reménykedők? Ugye...

Októberben reménykedők? Ugye nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés

Ki az, aki szintén októberben bízik, hogy végre sikerül a babó?:)Mikorra nem várjátok majd októberben és mikor lesz a pé-tek, persze ha tudjátok?:)Vitamint szedtek valamit?

Beszélgessünk és biztassuk egymást, hogy aztán majd egyszerre babázhassunk!!:):)

2012. szept. 25. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 cavalli ***** válasza:
Sziasztok! Nekem várhatóan okt. 2 körül lesz ovum. 5. hónapban járunk. Okt 2-re kaptam nőgyógyászatra időpontot, szóval bízom benne, hogy ott több mindenre fény derül. Mindenkinek kívánom, hogy legyen baba. Nekem az életem olyan irányba kanyarodott ( sport ), hogy jobb lenne, ha nem jönne össze. Így a gondolataim, amik eddig a teherbe esés körül forogtak, most a sportra koncentrálódnak, és remélem talán ennek a nyugodtabb idegállapotnak köszönhetően beköszön a gólya mégis :)
2012. szept. 26. 09:49
 32/82 anonim ***** válasza:

Kedves lilián26, úgy látam hogy te is 10 re nem várod, akkor mostanában van ovud?! Te szoktad érezni, hogy mikor van? Nekem tegnap tegnap előtt szúrt a bal petefészkem elég rendesen, ma meg felment a hőm:D úgy örülök, remélem sikerül:) Szúrkolok mindekinek, jó sokan összejöttünk!

Rea

2012. szept. 26. 10:08
 33/82 A kérdező kommentje:
Hűű lányok:)Mennyien lettünk!!:)Annyira jó érzés, hogy ezek a nehéz gondolatokkal nem vagyok egyedül és rajtam kívül ennyien akarnak ugyanannyira nagyon egy kisbabát, mint én:)Tényleg a legeslegnagyobb drukkolással fogok mindannyiotokra gondolni októberben, hogy remélem mindenki 2 csíkos tesztet tarthat végre a kezében:)És utána már tényleg csak arról beszélgessünk, hogy kinek mekkora a pocija, ahogy egy kedves hozzászóló írta:)Gyerünk gólyáák!:)
2012. szept. 26. 15:10
 34/82 anonim ***** válasza:
Első-második vagyok. Sajnos ma megjött. :(
2012. szept. 26. 19:21
 35/82 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok ! Hú de meg gyarapodtunk ez tök jó;)Én írtam hogy remélem nem sokára a pocak méretekről és a baba súlyáról tudunk beszélgetni ,de előbb el kell jutni a + tesztig,ami remélem mindenkinek hamar össze jön,nagyon vágyunk már egy kis babára,érzem hogy jó anyuka lennék/leszek !!Jó lenne ha már pocakosak lennénk ,nekünk "ő"lenne az első bébink.*.*remélem nem kell sokat várnunk rá.Gyomor égésem most nincs...szóval akármi lehet

Bettina

2012. szept. 26. 20:39
 36/82 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel!Pár nap, elmúlik és jön az újabb esély!!:)Nekem is megjött vasárnap pedig én se vártam, meg reménykedtem, de most az októberben reménykedem-reménykedünk-Mindannyian!!:)
2012. szept. 26. 21:48
 37/82 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakoznék én is hozzátok.Nekünk ez az eslő hónap hogy probálkozunk,nekem 29-én lesz ovum és 13-ára nem várom.Második baba lenne,remélem hamar összejön.Mondjuk volt missed abom,de remélem ez nem fogja hátráltatni a teherbeesést.Folsavat szedek és Hipp natalt iszok.Mindenkinek drukkolok.

2012. szept. 27. 09:42
 38/82 anonim ***** válasza:

Kedves Rea! igen a dokim a szerint 26-án van/ volt ovum, de én már 25-én éreztem hogy a hasam fájdogál, és gyorsan cselekedtünk is :) , aztán a tegnapi napomon már erősebb volt a fájás, hát elkaptam apát ismét. A hőm 37.4 és 37.5 volt ma is 37.4 . ilyenkor mindig izgulok, de a hőm már sokszor becsapott, pedig hüvelyben mérem, és mindig reggel, kora reggel. a folyásom is megvolt elég rendesen , :)

Remélem a mostani tesztem pozi lesz, vagyis a tesztjeink pozik lesznek :)

2012. szept. 27. 10:15
 39/82 anonim ***** válasza:
De jó:)Szorítok nektek. Biztos jókor voltatok együtt, mindent megtettek az ügy érdekében:D Nekem 25.én volt és nagyon bízom benne hogy sikerült, és tényleg pozitívat tesztelünk:) És hogy itt mindenki babás lesz októberben:)
2012. szept. 27. 11:09
 40/82 anonim ***** válasza:
Ja Rea voltam:)
2012. szept. 27. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!