Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Októberben reménykedők? Ugye...

Októberben reménykedők? Ugye nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés

Ki az, aki szintén októberben bízik, hogy végre sikerül a babó?:)Mikorra nem várjátok majd októberben és mikor lesz a pé-tek, persze ha tudjátok?:)Vitamint szedtek valamit?

Beszélgessünk és biztassuk egymást, hogy aztán majd egyszerre babázhassunk!!:):)

2012. szept. 25. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
megírom hogy mi újság!! igen mi már 2 éve próbálkoztunk, volt egy missedem 12 hetesen, és most sikerült!!! :) pozit teszteltem, de csinálok még egyet 2 nap múlva, és aztán irány a doktor!!!!!!! köszönöm, iszonyú boldogok vagyunk :)
2012. okt. 9. 13:19
 62/82 cavalli ***** válasza:
De szuper Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
2012. okt. 9. 13:25
 63/82 A kérdező kommentje:
lilian! csatlakozom nálam is 2 csíkos a teszt:)!!
2012. okt. 9. 13:33
 64/82 anonim ***** válasza:
nagyon nagy gratula neked is kérdező!!!!! annyira örülök !!! :)
2012. okt. 9. 13:36
 65/82 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon nagy gratula, Lilan26-nak és a Kérdezőnek is. Problémamentes boldog baba várást nektek! A többieknek is nagyon drukkolok akiknek még odébb van a nemvárt napja. 18-as voltam.
2012. okt. 9. 13:57
 66/82 anonim ***** válasza:
Gratulálok kedves kérdező :) ez nagyon jó ,mint írtam én nekem - lett de várok még...Neked 23.-án jött meg és már + at teszteltél ,ez tök jó ;)
2012. okt. 9. 18:00
 67/82 anonim ***** válasza:

Lilian 26 és kedves kérdező gratulálok a + tesztekhez!:)

Akiknek 6-a körül volt pé-jük, vezettek görbét? Mindenkinek megvolt az ovuja?:)

Nekem ilyen.

[link]

Ovukor most nem nagyon éreztem fájdalmat, vagyis 13-án vagy 14-én egy picit, de nem jegyeztem fel és elfelejtettem, de nem gond..

Tegnap este viszont szúrásokat éreztem a petefészkemben, azután egyszer hosszabb időre a méhem tájt is...

Jövő hét szombaton én is két csíkot szeretnék..:)

Era

2012. okt. 10. 07:30
 68/82 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!!

Ne érts félre, nem akarok kötekedni, de hogy lett pozi a teszted, mikor szept.23-án jött meg a vérzésed, tehát most vagy a 18.napon.Most volt ovud.Akkor hogy lehetsz máris terhes??Vagy én értettem félre valamit????

2012. okt. 10. 16:02
 69/82 A kérdező kommentje:
Utolsó:) Úgy lehetek terhes, hogy ezek szerint a vérzés után volt az ovum és nem félidőben és az esélyem megvolt így teherbe is estem!Mindenkinek kívánok pozitív tesztelést és boldog babavárást:)
2012. okt. 10. 20:16
 70/82 cavalli ***** válasza:
jaaj, de jó Nektek, aki +-at teszteltetek. Én nem érzetem az ovut, illetve csak nagyon "halvány" szúrkálást a bal petefészkemben. 14-napon voltunk együtt, de ezen ciklus alatt sajnos ritkábban, mint eddig. 16-ra nem várom. 5. próbálkozós hónap. Zsófi
2012. okt. 11. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!