Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Októberben reménykedők? Ugye...

Októberben reménykedők? Ugye nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés

Ki az, aki szintén októberben bízik, hogy végre sikerül a babó?:)Mikorra nem várjátok majd októberben és mikor lesz a pé-tek, persze ha tudjátok?:)Vitamint szedtek valamit?

Beszélgessünk és biztassuk egymást, hogy aztán majd egyszerre babázhassunk!!:):)

2012. szept. 25. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazság szerint én holnapra nem várom, de már érzem, hogy meg fog jönni. :(

Szóval az októberben reménykedek. Elvileg október 10-én lesz a pé.

Hajrá nektek is! :)

2012. szept. 25. 14:07
 2/82 anonim ***** válasza:
Első vagyok, és félrenéztem... nem holnap lesz, hanem ma van a nem várt napja! Na, még jó hogy megnéztem a naptárat az októberi ovu miatt! :D
2012. szept. 25. 14:08
 3/82 A kérdező kommentje:
Szia!Sajnálom:(Én se vártam pont holnapra, de nekem már vasárnap megjött!Azt várom mikor múlik már el:D Nekem elvileg 6-án lesz pé-m.Drukkolok neked, bár tudod amíg nem jön meg, addig van remény-Hátha nem kell várj októberre:)!
2012. szept. 25. 14:10
 4/82 A kérdező kommentje:
Na:D az nagyon jóóó!Tesztelj mihamarabb:)
2012. szept. 25. 14:10
 5/82 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem tegnap volt Pé-m.Mi már 2 éve próbálkozunk úgyhogy nagy reményt ehhez a hónaphoz se fűzök.Bár a hormonjaim most álltak helyre a fog. gátló után.Legalábbis az endokrinológus ezt mondta.Most szép lett a hormon eredményem, de pont ma megyek megbeszélni a dokival az átjárhatóságit.Attól a remény hal meg utoljára.Peteérésem biztos van, véreredmény miatt is tudom meg érzem.Elkezdtem szedni az e-vitamint.Te hogy állsz?Pé előtt vagy után vagy?Mióta próbálkoztok?
2012. szept. 25. 14:11
 6/82 anonim ***** válasza:

Nekünk október lesz az első próbálkozós hónap a 2. babánkkal. Az első 2 hónap alatt összejött. Bízom benne, hogy a kistesó sem várat sokat magára.

Okt. 7. körül lesz elméletileg a pé.m, de nem bízom magam teljesen a kalkulátorra, inkább a testemre figyelek jobban. Nem szedek semmiféle vitamint. Igyekszem egészségesen táplálkozni.

Remélem mindannyiunknak sikeres lesz ez az október :-)!!!

2012. szept. 25. 14:14
 7/82 A kérdező kommentje:

Netti 87!Ahogy írod, a remény hal meg utoljára és még az sem, mert SOHA nem szabad feladni!Tudom nagyon nehéz pozitívan gondolkodni, de én hiszem azt, ha valaki negatívan gondolkozik az saját magának bevonza a bajt, ezért csak Pozitívan!:)

Egyébként én már bőven pé után vagyok, épp megvan.Várom múljon el:)

2012. szept. 25. 14:22
 8/82 A kérdező kommentje:

Szeptember óta próbálkozunk, de ugye most megjött.

Utolsó válaszoló hajrá ebben a hónapban Nektek is!:)

2012. szept. 25. 14:23
 9/82 anonim ***** válasza:
okt 10-re nem várom, holnap van ovu!! én nagyon bizakodó vagyok, mondjuk már lassan 2 éve!!!!!!
2012. szept. 25. 14:44
 10/82 anonim ***** válasza:

Sziasztok:)

Nekem is pont most volt ovum, olyan 10.-re nem várom. Sok sikert mindenkienk!

2012. szept. 25. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!