Októberben reménykedők? Ugye nem vagyok egyedül?
Ki az, aki szintén októberben bízik, hogy végre sikerül a babó?:)Mikorra nem várjátok majd októberben és mikor lesz a pé-tek, persze ha tudjátok?:)Vitamint szedtek valamit?
Beszélgessünk és biztassuk egymást, hogy aztán majd egyszerre babázhassunk!!:):)
Szia!
Igazság szerint én holnapra nem várom, de már érzem, hogy meg fog jönni. :(
Szóval az októberben reménykedek. Elvileg október 10-én lesz a pé.
Hajrá nektek is! :)
Nekünk október lesz az első próbálkozós hónap a 2. babánkkal. Az első 2 hónap alatt összejött. Bízom benne, hogy a kistesó sem várat sokat magára.
Okt. 7. körül lesz elméletileg a pé.m, de nem bízom magam teljesen a kalkulátorra, inkább a testemre figyelek jobban. Nem szedek semmiféle vitamint. Igyekszem egészségesen táplálkozni.
Remélem mindannyiunknak sikeres lesz ez az október :-)!!!
Netti 87!Ahogy írod, a remény hal meg utoljára és még az sem, mert SOHA nem szabad feladni!Tudom nagyon nehéz pozitívan gondolkodni, de én hiszem azt, ha valaki negatívan gondolkozik az saját magának bevonza a bajt, ezért csak Pozitívan!:)
Egyébként én már bőven pé után vagyok, épp megvan.Várom múljon el:)
Szeptember óta próbálkozunk, de ugye most megjött.
Utolsó válaszoló hajrá ebben a hónapban Nektek is!:)
Sziasztok:)
Nekem is pont most volt ovum, olyan 10.-re nem várom. Sok sikert mindenkienk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!