Lányok, kismamák én azt hiszem megőrültem?!
Szia! 17# vagyok.
Nyugodj meg, megoszlanak a vélemények. Egyszer én is kiirtam egy olyan kérdést ahol mindent kaptam, jót is rosszat is. Pedig egy engem nagyon megviselő téma volt. Aztán rájöttem, hogy van akinek adok a véleményére van akinek nem. A rosszban is megláttam a jót, kívülállóként kinevettem saját magam. Persze kellett idő mire oda jutottam.
A lényeg hogy ha pár hónappal ezelőtt hasonló kérdést olvastál volna kinevetted volna magad. A babavárás ezen stádiuma ahol tartasz, és még sokan mások, egy boldog izgulós tervezgetős rész. Ami rengeteg örömet okoz az embernek. De nem szabad túlzásba esni mert akkor nagyot fogsz csalódni.Hidd el ezt tapasztalatból mondom. Minden a babavárás körül forgott nálam is. És hatalmasat csalódtam, mikor már 6 hónapja se jött össze. most tartunk egy évnél, jönnek a kivizsgálások....de nem is részletezem. Én most is boldog vagyok ha arra gondolok egyszer baba lesz a pocakban.
A lényeg hogy hogy boldog és nyugodt légy, lehettsz álmodozó, de ne élj álomban. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!