Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák! Ti ittatok kávét a...

Kismamák! Ti ittatok kávét a felkészülés idején és a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Azt hallom elég sok helyről, hogy a nőknek árt - még férfiaknak kifejezetten használ a koffein a fogamzás szempontjából.Én már több mint fél éve csak az instant változatot iszom,napi 2-t, a férjem is. Bár állítólag a kis fickók mozgékonyabbak a koffeintől....Vélemények??
2012. aug. 19. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ittam napi 1-2-t a próbálkozás időszakában, férjem egyáltalán nem kávézik. Most terhesség alatt nem iszom csak nagyon ritkán, heti 2x-3x de csak gyengét.
2012. aug. 19. 21:54
 2/10 gabszem ***** válasza:
100%
Próbálkozás idején eszembe se jutott, hogy ne igyak. Megvolt a szokásos napi kb. 3 kávé. Terhesség alatt is ittam napi 1-2 kávét. Kellett is mert nagyon alacsony volt a vérnyomásom.
2012. aug. 19. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

végig napi 1 reggel különbem használhatatlan vagyok :-)

ennyi nem árt azt mondták

2012. aug. 19. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Előtte is ittam és terhesség alatt is. Igaz a napi 3-4et, lecsökkentettem 1 nagy tejeskávéra. A védőnő javasolta is az alacsony vérnyomásom és a magnézium tartalma miatt.
2012. aug. 19. 21:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom.
2012. aug. 19. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Napi egy kávét ihattam, mert olyan alacsony volt a vérnyomásom, hogy aki mérte, majdnem elájult.
2012. aug. 19. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én leszoktam, pedig csak próbálkozunk. Másfél éve nam iszom... Próbáltam a gabonakávét, de olyan rossz, hogy inkább nem iszom semmit. Bár van egy kismama barátnőm, ő megiszik napi 1 tejeskávét, és tök jól vannak:)
2012. aug. 19. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ittam, de 3 in 1 kávét szoktam inni. A védőnő azt mondta, mivel normális a vérnyomásom, nyugodtan ihatok. 35 hetesen toxémiás lettem, onnantól természetesen nem kávéztam.
2012. aug. 20. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
szia! én elég koca kávés vagyok, egy bögre aljára egy ujjnyi kávé, meg vagy 2 dl tej hozzá. de ha rákeresel google-n, akkor ha jól emlékszem 2 vagy 3 presszókávé a megengedett, mert amúgy magas a vetélési kockázat. a párom rengeteg kávét iszik, biztos nem jó a sok, de láttam olyan sperma tuningoló gyógykakpszulát, aminek az alapja és hatóanyaga a koffein... szóval mértékkel semmi nem árthat!
2012. aug. 20. 09:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, maradunk a napi 2 csésze, sok tejes, instant kávénál:-)
2012. aug. 20. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!