Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, kismamák én azt...

Lányok, kismamák én azt hiszem megőrültem?!

Figyelt kérdés
Már régóta tervezgetjük a babát, szeretnénk jó körülményeket teremteni az érkezésére... én állandóan rá gondolok, és tervezgetek. viszont nekem olyan fontos a hónap is, milyen lesz a csillagjegye, szerintem ez meghatározhatja az életét.Ezenkívül határidőt is szabtam magamnak, hogy na ekkorra már itt lesz velünk és beállítottam a telefonomba "emlékeztetőként", hogy melyik nap írtam, és mikor majd pittyeg a telcsi, akkor már pozitív lesz a teszt...hülye vagyok??
2012. szept. 19. 09:05
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
47%

én is ajánlom most már a pszichiáter,ha már annyi idős vagy,hogy diplomád van...

mert így csak tönkreteszed a gyereked életét,ha lesz

azt is tervezni fogod,hogy milyen szakköre és társaira fogod járatni?ha igen,akkor nem lesz felhőtlen a viszonyotok

2012. szept. 19. 09:26
 12/52 A kérdező kommentje:
Mikor kiírtam a kérdést, azért azt nem gondoltam, hogy egyből már pszichológiai eset leszek...hát ez van!ezek is vélemények el kell fogadni!Köszönöm, aki írt!az a baj, hogy a lényeget sajnos nem értettétek meg!Nem baj...
2012. szept. 19. 09:27
 13/52 A kérdező kommentje:
Igen, kedves utolsó, járatni fogom szakkörre a gyerekem, de bajba is lenne a világ, ha minden szülőt, aki szakkörre viszi, mondjuk a 7 éves gyerekét, tánc. stb - pszichiáterhez irányítanánk...a gyereket NEVELNI kell, és igen, beleszólni az életbe addig, ameddig ő maga nem képes erre!
2012. szept. 19. 09:30
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Hidd el mindenki megértette hogy mit akartál, de senki nem fogja neked azt írni hogy igen te h.lye vagy!

Attól mert én nyilas vagyok, attól még rohadtul szerencsétlen vagyok.

A lányom áprilisi baba, egyedül azért imádkoztam hogy ne elsején szülessen, de ha mégis akkor született volna akkor sem lenne semmi.:)

2012. szept. 19. 09:31
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
ott a pont az utolsónak:D:D az se lett volna gond ha április 1 én születik na ez a normális hozzáállás kedves kérdezö nem az amit most te képviselsz jelenleg
2012. szept. 19. 09:34
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon akartuk az első és a második (egyben harmadik) gyereket is, de valahogy eszembe sem jutott, hogy fontos lenne milyen csillagjegyűnek "kell" lennie. :-) Örültem, hogy lettek. Egyébként pedig ez a csillagjegyes akármi egy nagy humbug, már bocs. Az ikreim között 1 perc van (halak jegyűek egyébként) és homlokegyenest más a természetük. De tényleg! Szinte alig van dolog, amiben hasonlítanak (na jó, mindegyik imád kirakodni a szekrényből). Nekem az ő születésükkel dőlt meg a hitem a horoszkópokban. :-)
2012. szept. 19. 09:36
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Osztom a rágörcsölős véleményeket, szép dolog hogy te igy előre eltervezed mi hogy legyen, van akinek kell ez a módszer, hogy minden percről percre meg legyen tervezve. Látszik hogy sokat foglalkozol a témával, nagyon precízen odafigyelsz mindenre. Pont ez lesz a gond szerintem is. Én is próbáltam spekulálni, bár csak annyit hogy szerettem volna augusztusban szüli, nyáron terhes lenni, mert olyan jó érzés mikor látom a nagypocakos kismamákat nyári ruhában. Én is ilyen szerettem volna lenni. De nem jött össze. Rágörcsöltem. Most már ugy vagyok vele hogy mindegy mikor csak jöjjön és egészséges legyen.

Eljön majd az idő mikor te is leteszel ezekről a dolgokról. Ez nem olyan amit meg lehet tervezni.

Azért sok sikert.

2012. szept. 19. 10:03
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csillagjegy téma elgondolkodtató. Én pl. augusztus 10-re voltam kiírva, ami ugyebár oroszlán, viszont bármikor jöhetett volna már július vége felé is, 37.héttől, ami még rák. Akkor ha hamarabb születik, más lesz, mintha időben jönne? Nem hiszem, hogy az alapvető személyiségjegyei mások lettek volna. Vagy a horoszkóp úgy van kitalálva, hogy a fogantatás időpontja a fontos, és ahhoz képest mondanak jellemzőket? Mert ha valaki később vagy hamarabb születik, akkor más lehet a horoszkópja, mint ami az "eredeti terv" volt. Pont a csillagjegy közepébe "belőni" elég nehéz. Szerintem erre ne alapozz, semmi értelme...

Az életét a nevelés fogja meghatározni (többek között).

2012. szept. 19. 10:04
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
utolsó hozzászóló:veled értek egyet!megy a zöld kéz!de ők szerintem nem próbálkoztak még élesbe!eljátszik a gondolattal mi lenne ha.... !!miért baj ez!ha valaki szerit mindent eltervezni!
2012. szept. 19. 10:11
 20/52 anonim ***** válasza:
bocs:10:03-mal értek egyet!
2012. szept. 19. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!