Lányok, kismamák én azt hiszem megőrültem?!
Miért teszel fel ilyen kérdést, ha nem fogadod el a negatív válaszokat? Gondolhattad volna, nem az lesz, hogy ügyes vagy és úgy lesz, ahogy eltervezted.Véleményt meg lehet nyilvánítani, ha valaki azt gondolja, hogy ez nem normális dolog, akkor megvan hozzá minden joga.Te kérdeztél, mi válaszoltunk.
Egyébként legyen úgy, ahogy eltervezted, szerintem rosszat senki nem kívánt neked.
És ha amikor "pittyeg a telcsi" nem lesz pozitív a teszt? Vagy az lesz, de a baba utána valamiért elmegy? Azt hogyan fogod megélni.
Amúgy milyen diplomád van? Mert néhány megnyilvánulásod azt mutatja, hogy értelmezni nem tudsz rendesen.
Azt senki nem mondta, hogy az előre tervezés baj, vagy rossz dolog. A gond azzal van, hogy ennyire tervezel, hogy csillagjegy meg telefon... Sőt igazából én csak ezt a telefonos dolgot tartom kicsit aggasztónak. Ilyet még senkitől nem hallottam.
Ami meg az ijesztő, az sok reakciód. Felcsattansz, hogy nem értjük a kérdés. Pedig a kérdés az volt, "Lányok, kismamák én azt hiszem megőrültem?!.... hülye vagyok??"
Mi csak erre válaszoltunk, és kifejtettük, hogy miért.
Igazából szerintem te magad sem tudod, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, és azt sem, hogy milyen választ vártál.
kedves mindenki!
nem értem h miért nem lehet elfogadni h mindannyian mások vagyunk??!! nem tök mind1 h ő mit tervez és mit csinál??
komolyan?? miért nem azokat b@szogattjátok akik azt tervezgetik h mikor menjenek abortuszra mert megint terhesek egy diszkó parti után? ettől h a kérdező tervezget még lehet nagyon jó anyuka!!! akinek fontos az asztrológia miért ne alakíthatná így az életét? legyetek már elfogadóbbak és rugalmasabbak! és az intelligencia rohadtul nem a diplomák számán múlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!