Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, kismamák én azt...

Lányok, kismamák én azt hiszem megőrültem?!

Figyelt kérdés
Már régóta tervezgetjük a babát, szeretnénk jó körülményeket teremteni az érkezésére... én állandóan rá gondolok, és tervezgetek. viszont nekem olyan fontos a hónap is, milyen lesz a csillagjegye, szerintem ez meghatározhatja az életét.Ezenkívül határidőt is szabtam magamnak, hogy na ekkorra már itt lesz velünk és beállítottam a telefonomba "emlékeztetőként", hogy melyik nap írtam, és mikor majd pittyeg a telcsi, akkor már pozitív lesz a teszt...hülye vagyok??
2012. szept. 19. 09:05
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Miért teszel fel ilyen kérdést, ha nem fogadod el a negatív válaszokat? Gondolhattad volna, nem az lesz, hogy ügyes vagy és úgy lesz, ahogy eltervezted.Véleményt meg lehet nyilvánítani, ha valaki azt gondolja, hogy ez nem normális dolog, akkor megvan hozzá minden joga.Te kérdeztél, mi válaszoltunk.

Egyébként legyen úgy, ahogy eltervezted, szerintem rosszat senki nem kívánt neked.

2012. szept. 19. 13:34
 42/52 anonim ***** válasza:

És ha amikor "pittyeg a telcsi" nem lesz pozitív a teszt? Vagy az lesz, de a baba utána valamiért elmegy? Azt hogyan fogod megélni.

Amúgy milyen diplomád van? Mert néhány megnyilvánulásod azt mutatja, hogy értelmezni nem tudsz rendesen.

2012. szept. 19. 15:35
 43/52 anonim ***** válasza:
ecserin vett diplomája van,ennyi ésszel,és ilyen gyerekes hozzáállással nem adnak diplomát
2012. szept. 19. 15:40
 44/52 A kérdező kommentje:
Fogjátok már fel - mert lassan én is elvesztem a türelmem - ARRA AZ ESETRE GONDOLTAM - AMIKOR MINDEN RENDBEN VAN!!!Szépen is néznénk ki, ha minden kismama úgy indulna a tervezéshez, hogy biztos elmegy, koraszülött lesz, vagy tuti baj lesz vele....!NEM!Én pozitívan gondolkodom, és bízom benne hogy egészséges, szép kisbabám lesz, és igen, ha tetszik ha nem, valaki eltervezi, ahogyan mást is az életbe!Nem tudom mi lenne, ha....Mert lehet hogy nem lesz Ha!!!A diplomám pedig nem képezi a kérdés tárgyát, majd ha arra leszek kíváncsi, megkérdezem!
2012. szept. 19. 15:46
 45/52 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, neked pedig még ott sem adnának, mert annyi műveltséged sincs hogy a kérdéshez szólj hozzá!
2012. szept. 19. 15:47
 46/52 anonim ***** válasza:
ez a műveltség a vesszőparipád, látom, amit egyszer se vitatott senki, lehet valaki tök művelt meg tök lökött egyszerre....
2012. szept. 19. 15:49
 47/52 anonim ***** válasza:

Azt senki nem mondta, hogy az előre tervezés baj, vagy rossz dolog. A gond azzal van, hogy ennyire tervezel, hogy csillagjegy meg telefon... Sőt igazából én csak ezt a telefonos dolgot tartom kicsit aggasztónak. Ilyet még senkitől nem hallottam.

Ami meg az ijesztő, az sok reakciód. Felcsattansz, hogy nem értjük a kérdés. Pedig a kérdés az volt, "Lányok, kismamák én azt hiszem megőrültem?!.... hülye vagyok??"

Mi csak erre válaszoltunk, és kifejtettük, hogy miért.

Igazából szerintem te magad sem tudod, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, és azt sem, hogy milyen választ vártál.

2012. szept. 19. 16:09
 48/52 anonim ***** válasza:
89%

kedves mindenki!

nem értem h miért nem lehet elfogadni h mindannyian mások vagyunk??!! nem tök mind1 h ő mit tervez és mit csinál??

komolyan?? miért nem azokat b@szogattjátok akik azt tervezgetik h mikor menjenek abortuszra mert megint terhesek egy diszkó parti után? ettől h a kérdező tervezget még lehet nagyon jó anyuka!!! akinek fontos az asztrológia miért ne alakíthatná így az életét? legyetek már elfogadóbbak és rugalmasabbak! és az intelligencia rohadtul nem a diplomák számán múlik..

2012. szept. 19. 16:21
 49/52 A kérdező kommentje:
Végre valaki,a ki egy kicsit megért!!Köszönöm!!Már nem is szeretnék SENKI másnak reagálni. Biztosan mindannyian ebben az országban, nagyon jól tudjátok mit kell tenni. az én hibám, hogy őszinte vagyok, és kérdeztem. Igaz, valóban mindenki csak a véleményét írta le - de azért volt benne bőven fejmosás, meg leszólás is. De nem baj, ettől én még igazán jó anyuka leszek!Köszönöm utolsó!
2012. szept. 19. 16:34
 50/52 anonim ***** válasza:
48-as válaszoló :igazad van!!egyik másik kérdés már az agyamra megy!pl."Terhes lehetek"kis hülye kis csitri írja!ott kellene az észt osztani!!már ne haragudjatok!!
2012. szept. 19. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!