Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, kismamák én azt...

Lányok, kismamák én azt hiszem megőrültem?!

Figyelt kérdés
Már régóta tervezgetjük a babát, szeretnénk jó körülményeket teremteni az érkezésére... én állandóan rá gondolok, és tervezgetek. viszont nekem olyan fontos a hónap is, milyen lesz a csillagjegye, szerintem ez meghatározhatja az életét.Ezenkívül határidőt is szabtam magamnak, hogy na ekkorra már itt lesz velünk és beállítottam a telefonomba "emlékeztetőként", hogy melyik nap írtam, és mikor majd pittyeg a telcsi, akkor már pozitív lesz a teszt...hülye vagyok??
2012. szept. 19. 09:05
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal még nincs semmi gond, ha eljátszik az ember ezzel a horoszkópos gondolattal, már akit érdekel ez a téma, de ezt így megtervezni nem lehet, és nem is érdemes. Miért, ha az adott hónapban nem sikerül, akkor vártok újabb 1 évet az "ideális" csillagjegyre? Illetve ha sikerül a teherbeesés, mit csinálsz, ha koraszülött vagy túlhordott lesz a kisbaba? Furán nézne az orvos, ha azzal állítanál be, hogy ennek a babának 21-ig meg kell születnie, mert mindjárt csillagjegy váltás lesz. Az asztrológia nagyon komplex dolog, aki komolyan foglalkozik vele, ezt pontosan tudja. Több bolygó állása, egymással kapcsolatos helyzete, stb. fényszögek... szóval ezzel nem tudnád úgysem befolyásolni, hogy mikor essél teherbe. Nem ezen múlik.

Nekem hármasikreim vannak 1-1-1 perc van közöttük. Megnéztem már a személyes horoszkópjukat, csak ilyen netes programmal. Minden bolygójuk ugyanabban a házban van, és mégis nagyon eltérő személyiségek. Pedig ugyanúgy neveljük őket, ugyanúgy foglalkozunk velük, stb. mégis sok eltérő tulajdonságuk van. Mármint belsőleg. Külsőre persze hasonlítanak egymásra, de nem mint 3 tojás.

2012. szept. 19. 11:40
 22/52 anonim ***** válasza:
Még azt hiszed, ez így megy. Kívánom, hogy sikerüljön. Én PCOS-s vagyok, és összeteszem kezem-lábam, ha sikerül, és nem érdekel, hogy oroszlán lesz vagy bak... van, aki nem él az éled adta ilyen luxusban mint te, hogy válogathat. Szerintem teljesen felesleges is amit csinálsz, de ha leköt, és jólesik, te tudod.
 23/52 anonim ***** válasza:
éled=élet
 24/52 anonim ***** válasza:
39%
Bocs de szerintem eléggé idiota vagy és azt hiszed amikor te akarod akkor jön a baba..de jó lenne ha így működne...lehet probálkoztok azt fél év év mulva jön csak össze..előre sajnálom a gyereket.ja és sztem elöbb te szedd össze magad agyilag
2012. szept. 19. 12:11
 25/52 anonim ***** válasza:
72%

És melyik oviba fog járni? Ki lesz a legjobb barátja? Elsô szerelme? Férje/felesége?

Tervezd már el akkor ezt is, ne végezz félmunkát.

2012. szept. 19. 12:19
 26/52 anonim ***** válasza:
igen az vagy
2012. szept. 19. 12:42
 27/52 anonim ***** válasza:
Te tényleg nem vagy tiszta.Ez nem így működik.Talán csak a mesében van az (meg nagyon ritkán), hogy most akarom és most meg is fogan...
2012. szept. 19. 12:49
 28/52 A kérdező kommentje:
Már több hasonló helyzetbe került "sorstársammal" beszélgettem, akit itt TI - AKIK MINDENT OLYAN JÓL TUDTOK - jól lehordtatok a sárga földig!Egy egyszerű kérdés volt csupán, erre már vagyok, idegbeteg, lelkisérült, bolond, minden...hát itt egyesek meg veszett okosak!Egyáltalán nem élek luxusba, kedves nem tudom hányadik hozzászóló, fogalmad sincs az életemről, miért oktatsz ki, hogy luxusban élek?Mert elgondolkodok valamin??Annyira könnyű leszólni az embert, mert eljátszik a gondolattal, hogy így is történhetne....de ezek a negatív, csupa rosszindulatú válaszok, hülyézés egyáltalán nem veszi el a kedvemet, és senki se sajnálja előre a gyerekemet, mert nagyon is jó anyukája leszek, mindenki foglalkozzon a sajátjával!
2012. szept. 19. 12:53
 29/52 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ajánlom figyelmedbe az olyan kérdéseket, hogy kinek sikerült elsőre teherbe esnie...nézd meg, aztán mondd azt, hogy milyen ritka...ja és tiszta a tudásom, hidd el!
2012. szept. 19. 12:54
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
"az a baj, hogy a lényeget sajnos nem értettétek meg!Nem baj..." őőő, a kérdésed alapból úgy szól, hogy megőrültél-e, akkor nem ez a lényeg? Jönnek a válaszok, hogy meg, tehát szerintem mindenki megértette. Sokan vannak így, hogy tervezgetnek, gondolnak rá, de ez, hogy beállítod a telefonod...minek? majd ha már elkezdtek próbálkozni, akkor tudni fogod, mikor van peteérésed (pittyegés nélkül), és onnan meg számolni fogod a napokat, mikor tesztelhetsz. Egyébként a te típusod szokott már a nem várt menses előtt egy héttel, és akkor majd kiírod ide, hogy most ez mit jelent, lehetsz-e még terhes...arra is kapod a válaszokat - némelyiket olyan türelmes hangnemben, amire én sosem lennék képes ilyen bugyuta kérdéseknél -, szóval felesleges beállítani a telefonod. Lehet, hogy első hónapban nem jön össze, és két nappal előbb megjön, mint hogy pittyegne a teló, erre még nem gondoltál? Dugába dőlne minden, újratervezés!!! A csillagjeggyel kapcsolatban meg, ha előbb akarna érkezni, akkor nem vagy hajlandó kinyomni addig, amíg el nem éred a szükséges időszakot? Atyaég.
2012. szept. 19. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!