Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, kismamák én azt...

Lányok, kismamák én azt hiszem megőrültem?!

Figyelt kérdés
Már régóta tervezgetjük a babát, szeretnénk jó körülményeket teremteni az érkezésére... én állandóan rá gondolok, és tervezgetek. viszont nekem olyan fontos a hónap is, milyen lesz a csillagjegye, szerintem ez meghatározhatja az életét.Ezenkívül határidőt is szabtam magamnak, hogy na ekkorra már itt lesz velünk és beállítottam a telefonomba "emlékeztetőként", hogy melyik nap írtam, és mikor majd pittyeg a telcsi, akkor már pozitív lesz a teszt...hülye vagyok??
2012. szept. 19. 09:05
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

szia!

engem az érdekelne h milyen csillagjegyet választottál és miért?:)

2012. szept. 19. 13:00
 32/52 A kérdező kommentje:
Kedves 30-as!Ezt mind így egy szuszra meg tudtad fogalmazni??Látom, azért adtam nektek munkát, örülök, sokan ráértek máson köszörülni a nyelveteket!Ne gondold, hogy nem tudom, mikor van peteérésem, vagy hogyan tudom megállapítani azt...azt meg végképp ne tudd már, h milyen az én fajtám, jó??Nem hallottál még olyanról, hogy rövid-közép-hosszútávú tervek az életben??Nem arra gondoltam, hogy 2013. 03.01-jén pittyeg a telefon, és ha 2013.02. hóba pozitív a teszt, akkor elvetetem. Én is azt mondom, hogy atyaég!!
2012. szept. 19. 13:05
 33/52 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy "élet adta luxusban", ... nem azt mondtam, hogy gazdag vagy, sajnálom, hogy túl magas szinten fogalmaztam meg az érzéseimet. Ha alapszinten akarom mondani: Nem mindenki engedheti meg magának azt, hogy megválasztja születendő gyermeke születési hónapját és ezáltal horoszkópját, mert örül, ha évek alatt egyáltalán összejön. Erre az "élet adta luxusra" gondoltam! Sajnálom, ha túl magas volt neked.
2012. szept. 19. 13:09
 34/52 anonim ***** válasza:

hát "lehet idióta kérdés ez"bár szerintem rosszul is lett megfogalmazva DE én már olvastam ennél idiótább kérdést is!

kérdező: szerintem fogalmazd át!vagy ha valakinek nem tetszik ne írjon ide!nem kötelező!nem akarok vitatkozni senkivel de már megbocsátsatok miért szúrja a szemeteket ha valaki alapos?jó a telefonos dolog az "durva "már bocs kérdező de a többi nem olyan gázos!ti soha nem számoljátok hány dpo-n vagytok??ez csak egy példa!

2012. szept. 19. 13:10
 35/52 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt magas, hidd el rendelkezem akkora intelligenciával, hogy megértem, és eszembe se jutott a pénz!Te viszont azt nem érted meg, amit én mondtam. Nagyon sajnálom, hogy valakinek nem sikerül a baba, de valakinek meg rögtön az első próbálkozós hónapban igen!Baj, ha az ember ezt eltervezi??Húú...
2012. szept. 19. 13:11
 36/52 anonim ***** válasza:
akkor meg ne tervezgess, ha úgyis mindegy, mikor születik, látom te is tisztában vagy vele, hogy ezeket a dolgokat NEM lehet megtervezni. Ez nem egy érettségi, vagy diplomavédés, hogy tudod a napját, felkészülsz, szóval TUTI hogy meglesz. Igen, egy szuszra meg tudtam fogalmazni, sőt ez még semmi, ahhoz képest, amit egy szuszra hozzá tudtam volna tenni:) Ha hisztizel a válaszokon, diplomás, művelt nőhöz nem méltóan, akkor minek kérdezel ilyet?? Tisztában lehetnél vele, hogy az ilyenekkel csak provokálod a jónépet.
2012. szept. 19. 13:11
 37/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valaki megért!Semmi durva nincs a telefonos dologba. Vannak emberek, akik mindig csak várnak, de semmit sem tartanak be. Nekem megnyugvás, hogy adtam magamnak egy határidőt!Persze, tisztába vagyok vele, hogy nem biztos, hogy sikerül a teherbeesés, de azért hogy pszichológus meg agybeteg lennék, hát azért ez durva. De szerencsére ti itt mind jól tudjátok, hogy ki milyen!
2012. szept. 19. 13:18
 38/52 anonim ***** válasza:
az, hogy adtál magadnak egy határidőt, és megnyugvást okoz, az normális. Az, hogy tisztában vagy vele, hogy nem jöhet össze, szintén józan észre vall. Agybeteg sem vagy szerintem (bár kicsit ijesztő azért igen). De a telefonos dolog nem normális, bocs, de ezt egyetlen válaszoló sem erősítette még, még aki egyetértett veled a többiben, az sem, de oké, mondogasd csak magadnak duzzogva, sok irigy p.csa, féltékenyek, nem értik meg, hogy normális, hogy emlékeztetőt állítok be. Most be is nyomtam a telefonomba, hogy 1 óra 26 perc múlva kellene pisilnem, mert az imént ittam meg egy bögre teát, addig biztos, hogy nem mozdulok, amíg nem szól!!!! Remélem ez is normális.
2012. szept. 19. 13:22
 39/52 anonim ***** válasza:

Én voltam aki írtam hogy ajánlom hogy menj el pszichológushoz elbeszélgetésre.

Ne haragudj, de egy szóval sem mondtam hogy bolond vagy beteg lennél!

Nem csak neked, hanem sok nőnek aki babát tervez annak sem ártana.

Sokan annyira rágörcsölnek erre a dologra és igen is belebetegszenek.

Különben nem értem ha sok sorstársad van, akkor miért nem velük osztod ezeket meg, ők biztos tudnak neked tanácsokat adni, minthogy megkérdezed hogy hülye vagy-e.

Mindenki tervez előre, a babát is lehet tervezni, és a nagyjából az évszakot is.

Szerintem inkább vezess egy naplót, amit visszatudsz majd olvasni, akár a babádnak is.

2012. szept. 19. 13:26
 40/52 A kérdező kommentje:
Úristen, ha tudtam volna hogy a telefonra fog mindenki ráharapni, kihagyom. azért telefon, mert a napló is jó dolog persze, de akkor működik, ha én visszalapozom. A telefonom, pedig magától fogja jelezni a napot!Ha el nem lopják, mert tuti ez lenne a következő válasz, hogy elfelejtek szülni, ha elromlik a teló!!!A sorstársak nem ilyen helyzetben, totál más kérdés, más kategória, de ha valakinek van egy sajátos gondolkodása, azt leszóljátok!
2012. szept. 19. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!