Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, kismamák én azt...

Lányok, kismamák én azt hiszem megőrültem?!

Figyelt kérdés
Már régóta tervezgetjük a babát, szeretnénk jó körülményeket teremteni az érkezésére... én állandóan rá gondolok, és tervezgetek. viszont nekem olyan fontos a hónap is, milyen lesz a csillagjegye, szerintem ez meghatározhatja az életét.Ezenkívül határidőt is szabtam magamnak, hogy na ekkorra már itt lesz velünk és beállítottam a telefonomba "emlékeztetőként", hogy melyik nap írtam, és mikor majd pittyeg a telcsi, akkor már pozitív lesz a teszt...hülye vagyok??
2012. szept. 19. 09:05
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
91%
AZ! elnézést érte lehet ezért nem fog sikerülni! Ilyen badarságra meg ne alapozz mely csillagjegybe születik. örülj neki ha megfogan és áld meg minden napját a terhességednek
2012. szept. 19. 09:11
 2/52 anonim ***** válasza:
96%
bocsi,de ez már tényleg túlzás,mással nem tudnád magad lekötni?annyi érdekes,és értelmes dolog van még a világon...mindennek megvan a maga ideje,nem kell semmit sem tervezgetni ennyire
2012. szept. 19. 09:12
 3/52 anonim ***** válasza:
92%

A csillagjegyes résznél szakadtam. :D

Bocsi, de biztosan érett a gondolkodásod egy gyerekhez?

2012. szept. 19. 09:15
 4/52 anonim ***** válasza:
82%
Én is tervezgettem a csillagjegyet és pont úgy is sikerült. De ez csak véletlen:) Ezt hogy mikor lehet először tesztelni, én is kiszámoltam. Én az élet szinte minden területén így vagyok, hogy "agyon gondolkozom" és filózom a dolgokat...ez van.
2012. szept. 19. 09:16
 5/52 anonim ***** válasza:
100%
Én is így kezdtem. De az én kívánalmaimat felülírták odafent. Mi 6 éve próbálkozunk az elsővel, de már nem érdekel melyik hónapban születik, csak legyen már!
2012. szept. 19. 09:16
 6/52 anonim ***** válasza:
100%
Lájkoltam az utolsót!:)
2012. szept. 19. 09:17
 7/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, látom azért van olyan is, aki megért!:-)Igen, eléggé értelmes, diplomás, művelt nő vagyok!Nem ezen múlik a műveletlenség!De ha próbálkozok, akkor miért ne sikerülhetne akár abban a hónapban?!Szeretem előre megtervezni a dolgokat, ez van!
2012. szept. 19. 09:21
 8/52 anonim ***** válasza:
100%

:) Téged inkább a Jóban rosszban Gyöngyikéhez tudnálak hasonlítani:)

Ilyet ne csinálj amit most tervezel, vagy még a baba nemét is meg akarod tervezni!?

Egy baba életét nem lehet megtervezni, aki szülő az tudja hogy amit eltervez, az nagyon sokszor fuccsba fullad, betegség vagy váratlan kiadás vagy legyen az bármi más.

Én ajánlom hogy keress fel egy pszichiátert elbeszélgetésre, hiszen nagyon sokan vagyunk akik el akarunk folytani valamit, és ez más dolgokon üt vissza.

Nem kell rendszeresen járnod hozzá, csak 1-2 szer egy elbeszélgetésre.

2012. szept. 19. 09:22
 9/52 anonim ***** válasza:
100%
de ha nagyon nagyon tervezgeted akkor nem fog sikerülni hodd el de ha nem hiszed majd meglátod ez nem holmi határidőnaplóhoz kötött esemény ma d..unk holnap nem (lány lesz és vizöntö ha meg fiu és bika jegyü mit csinálsz vele? ebbe gondolj bele egy kicsit, És mert diplomás vagy az még semmit nem jelent de ezt az egyet te nem tudod befolyásolni mit rendelt neked a sors
2012. szept. 19. 09:24
 10/52 anonim ***** válasza:
100%

A baj csak, az, hogy ezzel a tervezgetéssel úgy rágörcsölsz, hogy emiatt nem fog összejönni. Tudod mennyi ilyen párt ismerek? Amíg görcsöl rajta addig nem jön a baba, mikor meg már feladja akkor akkor hirtelen megfogan. Megnyugszik a szervezete.

Az meg, hogy diplomád van még nem egyenlő azzal, hogy érett gondolkodású vagy. A műveltségről, senki egy szót nem szólt.

2012. szept. 19. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!