A páromat 11 éves korába agydaganattal műtötték sugarazás meg kemót kapott! Azoospermiát állapítottak meg nála! Herebiopsziával tudnak kinyerni spermát? Találnak ott? Csak azért is mert szinte még gyerek volt mikor ez a súlyos betegség kiderült!
szia!!
hát legalább most már tuti megcsinálják a biopsziát! ami jó! csak most újabb sperma vizsgálat (ami azért kell,hogy eltűntek-e a bacik)még jobb lenne ha most találnának katonákat akkor biopszia se kellene! bár nem hiszem,hogy találnak! én elindítom a vizsgálatokat ! okt.29-re kaptam időpontot a nődokimhoz! kérek tőle útiköltséges papírt mert el kell mennem a kaáli-ba kikérni ,hogy milyen vizsgálatok kellene vagy ha jó a dokimnak lediktáltatom telon a vizsgálatokat a csajszival és akkor nem kell menni az lenne a jobb! de majd megmondja! úgy is egy hónap csúszásba leszek mert most elvileg 23-án fog megjönni! az az egy hónap ide vagy oda már nem számít! úgy is most még várni kell,hogy a párom mikor tud menni a sperma vizsgálatra mert ,hogy nem is lett lefixálva az időpont(azt mondta a professzor akkor megyünk amikor jó nekünk)nincs dátumunk! bár én szeretném még novemberbe megejteni a katona vizsgálatot de sajna ez nem rajtam múlik! szegény párom már fél elkéreckedni! na kb ennyi! kicsit hosszú lett de remélem nem haragszotok!
A párom szedett Maca Vibe-t, Fer14-et és a babalesz.hu oldalról rendelhető férfi termékenységfokozó kapszulát hónapokig összességében 60-70 eFt-ért (sajnos nem túl sok sikerrel)...utólag már azt mondom, pénzkidobás!:( De ez csak a mi tapasztalatunk!!
A mi esetünket a "Azoospermia miatt herebiopsziával kinyert fagyasztott speriumokkal sikerült már valakinek a lombik?" témakörben találod!
szia!!
sajnos már nekünk teljesen tárgytalan!!! meg volt a biopszia és nem találtak semmit!!!
szia!!
nagyon sajnálom én is ,hogy ti is ebbe a cipőbe vagytok!! persze ugyan úgy mint ti én is elutasítottam a donor lehetőségét! de a párom az elejétől benne volt! én már december óta erre készültem mert valahol a szívem mélyén tudtam ez lesz a vége! így mikor már kész tényekkel kellett szembesülnöm nem ért akkora sokk! bár nagyon nehéz így is!!
neked is donoros inszemációd lesz?? volt átjárhatóságid már?? nekem még csak most lesz de egy kicsit tartok tőle!! írj ha gondolod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!