Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A páromat 11 éves korába...

A páromat 11 éves korába agydaganattal műtötték sugarazás meg kemót kapott! Azoospermiát állapítottak meg nála! Herebiopsziával tudnak kinyerni spermát? Találnak ott? Csak azért is mert szinte még gyerek volt mikor ez a súlyos betegség kiderült!

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
Igen ez fizetős bár lehet van tb-s rendelése is ezt nem tudom. Engem nagyon kiborít, hoyg vége a fiatalságomnak. Én ennél idősebben már nem vállalok gyereket.
2012. aug. 22. 14:13
 22/76 A kérdező kommentje:
hát az alap vizsgálatokat úgy is a dokimmal akarom megcsináltatni!de szerintem a párom nem lesz hajlandó olyan messzire menni!meg hát az összes pénzünk erre menne el!nem nyávogás kép írtam de nem így akarom elkölteni a pénzt!nem ilyen formába!
2012. aug. 22. 14:16
 23/76 anonim ***** válasza:
szia!mi is hasonló cipőben járunk.párom tbc-s volt kiskorába most 36 és azoospermiumot állapítottak meg.voltunk genetikai vizsgálaton jövöhéten derül ki az eredmény.mi a géndiagnosztikai intézetben voltunk pesten van.35e a vizsgálat 2 hét az eredmény.sajnos én sem fűzök hozzá sok reményt:(de majd meglátjuk.kitartás nektek is.
2012. aug. 22. 21:23
 24/76 A kérdező kommentje:

sziasztok!

lenne egy iszonyú hülye kérdésem:a gyulladás,fertőzés okozhatta ezt az eredményt??már mint ,hogy azoospermiát állapítottak meg?

utolsó válaszoló:nagyon drukkolok nektek,hogy jó legyen a genetika!rengeteg minden ettől függ!mert ha nem jó akkor nincs értelme folytatni!

[link]

[link]

ezeket találtam most !remélem jó a link!

2012. aug. 23. 08:17
 25/76 anonim ***** válasza:
elvileg gyulladás okzhat hegesedést és emiatt elzáródést de nem hinném, hogy erről van nálatok szó.
2012. aug. 23. 11:47
 26/76 A kérdező kommentje:
mert most gyógyszert szed gyulladásra meg fertőzésre!antibiotikumot!az andrológus írta fel!mert szerintem az ejakulátorba látta!nem tudom biztosan!csak ezért kérdeztem!
2012. aug. 23. 13:04
 27/76 A kérdező kommentje:

sziasztok!

mizus veletek??vagy már nem is írtok!??

2012. aug. 24. 10:50
 28/76 anonim ***** válasza:
szia én figyelem az oldalt nekünk lesz nemsokára y kromoszoma eredményhirdetés,megírom h mi lett.
2012. aug. 26. 19:04
 29/76 A kérdező kommentje:

szia!

oké majd írd meg!!nagyon érdekel!!megy a drukk,hogy jó legyen az eredmény!még kb.két hét és mi is megyünk a vérvételre!

2012. aug. 27. 09:09
 30/76 anonim ***** válasza:
sziasztok!megvan az y kromoszoma eredmény és minden rendeben van:DDD 20 locus közűl mind értékelhető volt deléciót egyik locusba sem találtunk.ez áll pontosan a levélben:)nagyon örülünk neki.hétfőn visszük a krioba.megbeszéljük mikor lesz a biopszia.bár szerintetek van valami specko vizsgála ha csak el van zárodva a csatorna?
2012. aug. 29. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!