A páromat 11 éves korába agydaganattal műtötték sugarazás meg kemót kapott! Azoospermiát állapítottak meg nála! Herebiopsziával tudnak kinyerni spermát? Találnak ott? Csak azért is mert szinte még gyerek volt mikor ez a súlyos betegség kiderült!
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 08:52
51/76 A kérdező kommentje:
nem mondta a doki,hogy megismételik!olyan érzésem volt mintha nem is akarna velünk foglalkozni !de ez nem biztos!
2012. szept. 13. 16:30
52/76 A kérdező kommentje:
sziasztok!!
mizus veletek??
miért nem írtok??
2012. szept. 16. 10:50
53/76 A kérdező kommentje:
nem tudom most mi is van!igaz nem teljes ciklus de nem értem miért ilyen magas a hőm!valaki megnézné!
2012. szept. 18. 09:57
54/76 anonim válasza:
Azért, mert ovuláció után a ciklus 2. felében fent marad a hő 37 körül egészen a menzesz napjáig. Ha terhes lennél, akkor meg még tovább is és nem jönne meg. Ez teljesen normális, minden jel arra mutat, h volt ovulációd.
55/76 A kérdező kommentje:
utolsó :köszi ,hogy válaszoltál! nekem nem szokott 37 fölé menni legalább is ritka amikor felment de ahhoz képest,hogy 36,4 az alaphőm ahhoz képest magas!meg most nem cikázzik!ami nagyon feltűnt!abba hagytam a mérést mert ahogy a kérdésbe is szól a páromnál baj van!most megint mérem (de nem is tudom miért)szerintem tök felesleges!
2012. szept. 18. 10:14
56/76 anonim válasza:
A ciklus elején, mielőtt megjött akkor is 37 volt a hőd, te tudod, nem biztos, h felesleges, legalább látod, h neked van peteérésed vagy nincs.
57/76 A kérdező kommentje:
igen átlagosan 37 fok mielőtt megjön utána mindig amikor megjön leesik 2 tizedet akkor már tudom reggel,hogy meg fog jönni!megijesztettek ,hogy pcos vagyok itt mondták mert a papíromra azt írta a doki egyszer!de belinkelem az utolsó görbémet amit az elejétől a végéig mértem!
2012. szept. 18. 10:27
58/76 A kérdező kommentje:
vonalzót húzott a görbém!ez mitől van??meg tudná nekem mondani valaki!mert 4 napja ugyan annyin van a hőm!
2012. szept. 19. 10:55
59/76 anonim válasza:
nekem is volt igy de semmit nem jelent.
60/76 A kérdező kommentje:
szia!!
utolsó válaszoló:akkor neked nem lett baba??amikor ilyen volt a görbéd?gondolom nem!nekem soha nem volt ilyen még!és még ma is ugyan annyi!27 napnál tartok!köszi,hogy válaszoltál!
2012. szept. 20. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!