Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A páromat 11 éves korába...

A páromat 11 éves korába agydaganattal műtötték sugarazás meg kemót kapott! Azoospermiát állapítottak meg nála! Herebiopsziával tudnak kinyerni spermát? Találnak ott? Csak azért is mert szinte még gyerek volt mikor ez a súlyos betegség kiderült!

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:

szia!

látom írtál de én már ilyen késő este nem vagyok mert korán kelek!na mindegy lényegtelen!Pestet még megfontoljuk!elég messze lakunk!de most ha a genetika is rossz lesz akkor is próbáljuk meg kopa doktor úrat?van értelme?mert akkor nincs!én úgy tudom akkor nem lehet közös babánk!vagy nem így van??

2012. aug. 22. 07:58
 12/76 A kérdező kommentje:
te most babát vársz vagy csak tervezitek?
2012. aug. 22. 08:53
 13/76 anonim ***** válasza:
Ha rossz a genetika akkor valóban nicns értelme menni. Sajnos van hogy messze kell menni. Nekem 250km-re kellett mennem, de megérte. Én nem vagyok terhes sajna kistesó nem siekrült.
2012. aug. 22. 11:59
 14/76 A kérdező kommentje:
de még próbálkoztok?vagy már nem??amúgy én már feladtam annyi részből,hogy amilyen szerencsés vagyok mostanában tuti nem lehet babánk!te mit tennél helyembe?mert nem sok esélyünk van!vegyem ezt tudomásul!ne értsd félre nem a te válaszaid alapján mondom hanem úgy összességébe!
2012. aug. 22. 12:22
 15/76 anonim ***** válasza:

Mindenképpen várjátok meg a genetikai eredményt, ha azzal nincs gond. Beszéljetek Kopával, ő megfogja mondani, hogy van e értelme.

Sajnos én már a korom miatt nem nagyon fogok próbálkozni.

2012. aug. 22. 12:45
 16/76 A kérdező kommentje:
szerinted egyik kaáli intézet se jó?vagy van tapasztalatod ebbe?vagy ti hová jártok,jártatok??miért hány éves vagy??ha nem gond,hogy megkérdezem!!nem muszáj válaszolod erre!
2012. aug. 22. 13:16
 17/76 anonim ***** válasza:

a győri kaáli állítólag jó, de a meddőségik leginkább már csak a kezeléseket csinálják meg, elötte én külön magándokikhoz jártam.Nekünk Pécsett jött végül össze a gyerek az egyetemen.

Holnap leszek 30.

2012. aug. 22. 13:28
 18/76 A kérdező kommentje:
hát nekem az is messze van!na akkor sok boldog szülinapot kívánok előre is!
2012. aug. 22. 13:37
 19/76 anonim ***** válasza:
hát amennyire egy 30. boldog lehet, inkább gyász nap.
2012. aug. 22. 13:57
 20/76 A kérdező kommentje:

nem tudom!én nem éltem meg ennyire tragikusan!nem szabad így venni!ezt csak egy kor!és még vállalhattok gyereket!

egy kérdés:genetika eredménye jól lehet?szerintem ha nem lesz jó én befejeztem !nem fogom folyatni!pesten akit mondtál ott fizetni kell??

2012. aug. 22. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!