A páromat 11 éves korába agydaganattal műtötték sugarazás meg kemót kapott! Azoospermiát állapítottak meg nála! Herebiopsziával tudnak kinyerni spermát? Találnak ott? Csak azért is mert szinte még gyerek volt mikor ez a súlyos betegség kiderült!
szia!
látom írtál de én már ilyen késő este nem vagyok mert korán kelek!na mindegy lényegtelen!Pestet még megfontoljuk!elég messze lakunk!de most ha a genetika is rossz lesz akkor is próbáljuk meg kopa doktor úrat?van értelme?mert akkor nincs!én úgy tudom akkor nem lehet közös babánk!vagy nem így van??
Mindenképpen várjátok meg a genetikai eredményt, ha azzal nincs gond. Beszéljetek Kopával, ő megfogja mondani, hogy van e értelme.
Sajnos én már a korom miatt nem nagyon fogok próbálkozni.
a győri kaáli állítólag jó, de a meddőségik leginkább már csak a kezeléseket csinálják meg, elötte én külön magándokikhoz jártam.Nekünk Pécsett jött végül össze a gyerek az egyetemen.
Holnap leszek 30.
nem tudom!én nem éltem meg ennyire tragikusan!nem szabad így venni!ezt csak egy kor!és még vállalhattok gyereket!
egy kérdés:genetika eredménye jól lehet?szerintem ha nem lesz jó én befejeztem !nem fogom folyatni!pesten akit mondtál ott fizetni kell??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!