A páromat 11 éves korába agydaganattal műtötték sugarazás meg kemót kapott! Azoospermiát állapítottak meg nála! Herebiopsziával tudnak kinyerni spermát? Találnak ott? Csak azért is mert szinte még gyerek volt mikor ez a súlyos betegség kiderült!
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 08:52
31/76 anonim válasza:
honnan tudod, hoyg csak el van záródva?
cisztás fibrózist néztek?
32/76 anonim válasza:
nem néztek azt hol kell?csak gondolom h el van zárodva mivel a kromoszoma vizsgálat eredménye jó tehát nincs genetkai hiba.
33/76 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti, hoyg el van záródva. A páromnak is minden genetikai eredménye tökéeteles, még sem elzáródás a gond hanem valamilyen ismeretlen eredetű spermium képződési zavar. Egy csomó genetikai dolgot nem tudnak még szűrni.
34/76 anonim válasza:
és volt biopsziája?ott találtak?
35/76 A kérdező kommentje:
sziasztok!
utolsó válaszoló:örülök,hogy jó lett az eredménye a párodnak!
mizu veletek?
2012. aug. 30. 08:15
36/76 anonim válasza:
igen volt és már van egy gyönyörű kisfiunk is belőle.
37/76 anonim válasza:
szuper gratulálok:))remélem nekünk is lesz:)elsőre sikerűlt?veled volt valami gond?
38/76 anonim válasza:
4.re sikerült, de velem volt gond addig a 3. után váltottam dokit, akkor derült esélye sem volt, hoyg teherbe essek, ő rendbe rakott és egyből sikerült, sajna a kistesó nem jött össze.
39/76 A kérdező kommentje:
sziasztok!még egy hét és megyünk szegedre!de gáz mert még biztos nem adnak választ mi is az eredmény!remélem nem kell 3 hetet várni!
2012. szept. 4. 06:35
40/76 anonim válasza:
sziasztok én vagyok az y kromoszomás:)miért mentek szegedre és hova?mi voltunk a krioba és okt24.én biopsziálják a párom a mávba.izgulunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!